Show

Komentari 2

Alen iz 'Života na vagi' nikad mršaviji: 'Predobro izgledaš'

Alen iz 'Života na vagi' nikad mršaviji: 'Predobro izgledaš'

Simpatični trgovački putnik u show je ušao sa 181,3 kilograma, a na finalnom vaganju imao je 94,9 kila, što je 86,4 kilograma manje nego kada je ušao u show

Nakon što je u finalu treće sezone showa 'Život na vagi' oduševio izgubljenim kilogramima i savršenom figurom, Alen Abramović (48) nije posustao. Bilo je teških trenutaka, ali ustrajao je i naporno vježbao te se pridržavao uputa oko jelovnika koja je naučio u showu.

POGLEDAJTE VIDEO: Alen je odgovorio na 24 pitanja!

Zato mu nije bilo teško odabirati prave namirnice i kad je završio show. Alen se pojavio i prošle godine u showu, ali samo kako bi kandidatima bio još veća motivacija za vježbanjem i mršavljenjem.

Abramović se nije vratio starom načinu života, a podršku da to ne učini davali su mu i pratitelji na Instagramu kojih ima više od 11 tisuća. Unatoč velikim vrućinama, i ovo ljeto je vježbao i pazio na svoje zdravlje pa i sada prima komplimente onih koji ga prate.

- Predobro izgledaš, nikad mršaviji nisi bio - bio je samo jedan od komentara pratiteljica. 

Simpatični trgovački putnik u show je ušao sa 181,3 kilograma, a na finalnom vaganju imao je 94,9 kila, što je 86,4 kilograma manje nego kada je ušao u show, s postotkom izgubljene tjelesne mase od 47,7 %. 

Zbog tog fantastičnog rezultata pobijedio je u showu i osvojio bogatu novčanu nagradu od 150 tisuća kuna.

- Poklonio sam si novi život! Presretan sam! - rekao je Alen, kojeg mnogi nisu prepoznali kada je ušetao u studio.

Najčitaniji članci