Obavijesti

Show

Komentari 17

Alen o Jeleni: Zabila mi je nož u leđa i ne opraštam

Alen o Jeleni: Zabila mi je nož u leđa i ne opraštam
3

Mirotvorka Josipa Pavičić pokušava Alena pomiriti s Jelenom. On se ne želi više družiti s njom. Slađa je Davorinu pravila društvo dok je mokrio u jezero

VIDEO

Boli me to, iskopala mi je jamu i sad bih ja trebao nju ljubiti. Ubila me je s tim, sje.... me, objašnjavao je Alen Josipi svađu s Jelenom. Bivša farmerica vratila se u ulozi mirotvorke. Žao joj je što Alen i Jelena više ne pričaju i sada ih želi pomiriti.
- Nije ti ona to namjerno učinila, jednostavno nije razmišljala - opravdavala je Josipa Jeleninu odluku da Dvinu stavi za slugu iako je Alen želio Ivanu. Alen smatra kako bi ona bila lakša suparnica u ringu te da on onda ne bi ispao iz showa.
- Neka drugi put razmišlja. To je kao da ubijem čovjeka pa kažem nije bilo namjerno. Nije stvar u finalu ili pobjedi nego što mi je prijateljica zabila nož u leđa, a bili smo zajedno u ovome 12 tjedana. Pamtit ću joj to cijeli život - povrijeđeno je rekao Alen. Drele, Alen, kuharica i veterinar će, između Dvine, Ivane, Jelene i Rafe, izabrati “najfarmera” u kuhanju, brizi za životinje i izradi predmeta za trampu.

HANA KUPI CIPELE PACIOTTI PA NEMA ZA KIFLU
Slađa je Davorinu pravila društvo dok je mokrio u jezero. Roker se nakon toga u jezeru i okupao. Hana se pohvalila da je kupila skupe cipele čim je izašla s farme.
- Kupila sam štikle u Paciottiju i predivne su - pohvalila se Hana, a Deen se ubacio:
- A sutradan nemaš ni za kiflu pa mamu zoveš: 'Pošaljite mi para, nemam više para!’ - aludirajući na cijenu štikli koje su stajale oko 500 eura.

ZANOVIJETALA NA FARMI
Nataša i dalje drži titulu najvećeg gunđala na farmi.
- Ja ću danas samo jesti ono što mi Josipa skuha. Kada ovi budu kuhali, nema šanse. Oni ne peru ruke i sve im je bilo prljavo - rekla je Nataša Juri. Isto tako, Nataša je već došla u sukob s Jelenom kada joj je prijateljski savjetovala da bi trebala smršaviti par kila.
- Ja stvarno neću jesti kada izađem. Što mi svi govore da sam debela? - uzrujano je pitala Jelena. Jura ju je pokušao umiriti.
- Jelo, ti si prava jedra žena, kao jabuka - rekao je Jura. No, Nataša je ipak ostala pri svom.
- Ma je, istina, ali bi ipak trebala smršaviti par kila, i to baš po bokovima - bila je uporna Nataša.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin