Obavijesti

Show

Komentari 0

Alen rasplakao Stefy koja se boji da će biti dualistica

Alen rasplakao Stefy koja se boji da će biti dualistica
3

Stefany se boji da će ona biti druga dualistica. Uči za dvoboj znanja i rasplakala se Dvini. Neno kaže da treba napraviti antiseks sastanak na farmi

VIDEO

Svizac je zabavljao ostale farmere. Imitirao je dečke iz Leta 3 i pjevao njihove pjesme. Svi su se smijali i jeli kolače. Alen je upozorio Stefany da ne jede toliko kolača jer je kasno i da ako nastavi, stražnjica će joj postajati sve veća.
- Govorim ti to kao prijatelj - rekao je Svizac. Stefany je pobjesnila.
- Ako se nekom ne sviđam, ne treba me gledati. Mogu jesti kad hoću - odbrusila mu je Stefy. Alenu je bilo žao i rekao je Rafi i Jeleni da je nije želio uvrijediti.

STEFY SE BOJI
Bivša gimnastičarka je u strahu od mogućeg dvoboja s Hanom. Počela je učiti za igru znanja i ispituje farmere tko bi mogao biti drugi dualist. Navečer se rasplakala i rekla Dvini da će joj biti lakše kad se isplače.

NENO: NEMA SEKSA
U kuhinji je Jelena masirala Nenu. Počeo je stenjati, a Jelena je izjavila kako se probudila s velikom željom za maženjem.
- Nema seksa! Treba raditi, a ne misliti o seksu. Treba napraviti antiseks sastanak na farmi! - vikao je Neno po kuhinji.


HANA O DEENU: PEREM MU GAĆE NA MORU
Hana je ispričala ostalim farmerima kako Deen živi s roditeljima jer se ne zna brinuti o sebi.
- Znaš zašto mu služi taj stan? Da odemo film gledati nas dvoje ili da pravimo after partyje i derneke!. Na moru mu ja perem gaće - rekla je Hana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin