Obavijesti

Show

Komentari 22

Alen Vitasović 'ubijao' vrijeme kuhanjem i radom u vinogradu: 'Dotukla me karantena psihički'

Alen Vitasović 'ubijao' vrijeme kuhanjem i radom u vinogradu: 'Dotukla me karantena psihički'
4

Nisam znao što ću sa sobom pogotovo kad su kafići i trgovine bile zatvorene. Bilo mi je tužno gledati pusta sela i gradove, rekao je pjevač koji se nakon četiri mjeseca pauze ponovno vraća svirkama

VIDEO

Istarskom glazbeniku teško je pala kućna karantena zbog pandemije korona virusa. Alen Vitasović (51) izolirao se u svom mjestu Orbanići u Istri.

-  Sad kad četiri mjeseca nisam svirao, moram reći da me dotukla ova karantena. Ne financijski već psihički iako mi je bila dosadila muzika nakon više od 40 godina sviranja. Sad sam shvatio koliko mi nedostaje glazba. Nisam znao što ću sa sobom pošto ništa drugo ne znam raditi. Uglavnom sam bio u kući, ležao, izlazio nekad u prirodu. Nisam znao što ću sa sobom pogotovo kad su kafići i trgovine bile zatvorene. Bilo mi je tužno gledati pusta sela i gradove, tužne ljude, uvijek sam za komunikaciju s ljudima. Bilo mi je teško. Nisam pao u depresiju ali bilo je neobično ružno – kaže nam Alen.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Superjunaci Šajeta i Vitasović'

Pokretanje videa...

00:17

Nakon četiri mjeseca pauze ponovno se vraća svirkama. Nakon nastupa u Poreču čekaju ga gaže u Opatiji i Zagrebu. Novost je što će u zagrebačkom klubu Boogaloo prvi put biti DJ. S kolegom Šajetom puštat će svoju omiljenu glazbu 80-ih na kojoj je odrastao.

-  Ja to imam u malom prstu – kaže Alen, koji je u mladosti obožavao Duran Duran i bojao kosu u narančasto po uzoru na pjevača benda Johna Taylora (59).

Vrijeme u karanteni kratio je i u očevom vinogradu.

-  Imamo rajčice, krastavce, mrkve, krumpire, voće, jabuke, trešnje i vinograd. Ubijao sam vrijeme i tako – kaže nam Alen, koji je netom prije pandemije korona virusa krenuo u teretanu. Odlučio je živjeti zdravo.

Vitasović priznaje: 'Nikad se ne pripremam za svoje koncerte'
Vitasović priznaje: 'Nikad se ne pripremam za svoje koncerte'

 - Teretana mi se otvorila prije deset dana, baš sam u petak bio drugi put. Taman sam bio postao kao neki frajer, a onda mi je pala kondicija jer su fitness centri bili zatvoreni. Jedva sam dočekao da otvori. Ne brijem na bildanje, ja to više radi zdravlja idem u teretanu. Imam loše kosti, mišiće, kralježnicu. Na prehranu ne pazim posebno, jedem normalno – kaže Alen, koji je u izolaciji otkrio i kuhanje.

- Dosta sam kuhao, naučio sam i neke recepte. Volim kuhati, to su klasična jela. Što sam stariji više volim jesti na žlicu jela kao što su grah i maneštra – priča Alen. Što se tiče planova za ljeto nema ih osim što je dogovorio četiri gaže.

  - Sezona će biti loša, turista neće biti. Čeka nas crna jesen i zima. Politika nas je uništila. Mislim da je sve to oko korone previše napuhano, ali neću se miješati u struku. Ako bude drugog vala bit ćemo pripremljeniji- zaključio je Vitasović. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...