Show

Komentari 26

Alex Ognjena provokativnim videom u korzetu poziva svoje pratitelje na humanitarnu akciju

Alex Ognjena provokativnim videom u korzetu poziva svoje pratitelje na humanitarnu akciju

Bivša domina bori se za potrebite ljude, a kako kaže, cijelu godinu skuplja za beskućnike i dječje domove. Svojim kontroverznim fotkama pokušava usmjeriti pozornost na više ciljeve

Alex Ognjena (36) javnosti je najpoznatija po aferi s bivšim mužem Doris Pinčić (32), a bivša domina svoj seksipil ipak je odlučila usmjeriti na humanitarne svrhe.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Osim stvari koje su potrebne cijelu godinu,  MOLIM VAS da malo više pozornosti posvetite i stvarima za igre na otvorenom jer dolaze lijepi dani i lopte, bicikli itd. su nešto što je svako ljeto i više nego dobrodošlo - napisala je uz objavu.

Cijelu godinu obilazi dječje domove, pa tako u svoje objave uključuje stvari za koje smatra da su najpotrebnije djeci i beskućnicima, ovisno o godišnjem dobu i vremenskim prilikama.

Iako se svi opisi fotografija baziraju na humanitarnim akcijama koje pomaže provesti, komentari su ipak koncentrirani na sadržaj fotke:

- Top ljepotica, nevjerojatno izgledaš. 

- Zaljubio sam se - napisao joj je pratitelj.

Svaki put kad obuče korzet, njezin mali strukić privuče najviše pažnje, pa nam je rekla i koliki je:

- Struk mi je inače je 60 centimetara. 63 kad se najedem čušpajza i kruha. U korzetu ga stisnem na 55 centimetara, ovisi zapravo o korzetu jer nema baš tak malih. Al mora biti underbust jer imam veliku disproporciju struka i grudi - otkrila nam je Alex.

Najčitaniji članci