Show

Komentari 38

Alex Ognjena u korzetu skuplja humanitarnu pomoć, svi u šoku: 'Asti strukića, kako staneš u to?'

Alex Ognjena u korzetu skuplja humanitarnu pomoć, svi u šoku: 'Asti strukića, kako staneš u to?'

Inače je 60 centimetara. 63 kad se najedem čušpajza i kruha. U korzetu ga stisnem na 55 centimetara, otkrila nam je pjevačica. Objava se u vrlo kratkom vremenskom periodu pokazala poprilično popularnom

Alex Ognjena (37) na Instagramu je objavila video u korzetu. Iako je objava humanitarne prirode, Alexin sićušni struk privukao je najviše pozornosti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Osim stvari koje su potrebne kroz cijelu godinu (higijenske potrepštine, donji veš, igračke, stvari za dezinfekciju + konzervirana hrana i vitamini za beskućnike), molim vas da malo više pozornosti posvetite i stvarima za igre na otvorenom jer dolaze lijepi dani i lopte, bicikli itd. su nešto što je svako ljeto i više nego dobrodošlo. U vezi primopredaje donacija možete se javiti @andrea_vrbanic; i ne zaboravite, njima je pomoć potrebna cijelu godinu, a ne samo za Božić - napisala je Alex na Instagramu.

No u komentarima su se pratitelji usredotočili na njezin struk. 

- Asti strukića - pisali su joj uz brojne komplimente na račun izgleda. 

Da utažimo znatiželju svih obožavatelja, Alex nam je otkrila i kolika joj je zapravo širina struka u svim izdanjima. 

- Inače je 60 centimetara. 63 kad se najedem čušpajza i kruha. U korzetu ga stisnem na 55 centimetara, ovisi zapravo o korzetu jer nema baš tak malih. Al mora biti underbust jer imam veliku disproporciju struka i grudi - otkrila nam je Alex.

Alexina objava je u manje od jednog dana skupila preko dvije i pol tisuće lajkova. 

 

 

Najčitaniji članci