Show

Komentari 22

Alilović se požalila: Hrvati mog Mirka malo cijene i vole, to boli

Alilović se požalila: Hrvati mog Mirka malo cijene i vole, to boli

Zaboli me kada čujem i vidim, da mu se dive Mađari, kako ga hvale Srbi, dok oni koji bi ga najviše trebali hvaliti i voljeti, ako ni zbog čega onda zbog svega što im je dato, oni ga najmanje cijene, zaključila je

Iako je iza njih izazovno razdoblje, jer su oboje bili zaraženi koronavirusom, Iva i Mirko Alilović još su jednom pokazali koliko su snažan bračni par.

Ipak, izgleda da je sve dobro prošlo, s obzirom na to da se Mirko vratio treniranju za mađarski Pik Szeged, gdje već nekoliko godina igra i živi sa suprugom Ivom i njihova tri sina, Ivanom (9), Matom (7) i Antom (2).

Iako ovo nije prvi put, Iva je istaknula koliko je boli činjenica što Hrvati ne vole Mirka.

- Ja sam i dalje supruga rukometaša koja na kraju utakmice postavlja svoje čuveno pitanje kojim njemu svaki put navučem osmijeh na lice. 'Jeste izgubili ili dobili'? Ma nek' si ti meni živ i zdrav. Jedino me zaboli kada čujem i vidim, kao sada, da mu se dive Mađari, kako ga hvale Srbi, kao i svi drugi koji prate njegovu bogatu i uspješnu karijeru, dok oni koji bi ga najviše trebali hvaliti i voljeti, ako ni zbog čega onda zbog svega što im je dato - Hrvati, oni ga najmanje cijene, spominju i ispada vole - napisala je emotivna Iva nakon utakmice.

- Čuveni Mirko Alilović, kao i uvijek, najbolji - zaključila je svoju misao. 

Mirko je krajem prošle godine prebolio koronavirus.

- Simptoma nije ni bilo. U klubu imamo obavezno testiranje dva puta tjedno prije i poslije svake utakmice. Prije pozitivnog testa bili smo u Bjelorusiji gdje nam je domaća ekipa dan prije utakmice javila da su imali par slučajeva zaraze. Utakmica je ipak odigrana, bez obzira na to što je naš klub iz zdravstvene brige za svoje igrače tražio odgodu, i nakon tri dana, na redovnom testiranju, dobio sam pozitivan nalaz - opisao nam je u listopadu. 

Podsjetimo, ranije je Iva opisala njihov život u Mađarskoj.

- Zadnjih devet godina smo u Mađarskoj, naša djeca su tu od rođenja i više nego u Hrvatskoj stoga oni, a i mi, osjećamo Mađarsku kao svoj drugi dom. Cijela životna infrastruktura, osim liječnika i frizera, nam je tu u Mađarskoj - rekla nam je 2019. godine pa otkrila da ipak razmišlja o budućnosti u Hrvatskoj.

- Mi smo kupili i lijepo uredili kuću u Mađarskoj, tako da nam je ovdje zaista jako lijepo. Međutim, u budućnosti imamo planove vratiti se u Hrvatsku, iako, čovjek nikad ne zna gdje će ga život odvesti - tada je istaknula za Story.hr. 

Najčitaniji članci