Obavijesti

Show

Komentari 25

Alka na remontu: Skoknula na tretman botoksom za 2500 kn

Alka na remontu: Skoknula na tretman botoksom za 2500 kn
8

U petak je, nekoliko dana nakon otvorenja estetskih ordinacija, otišla kod dr. Dinka Tončića na zagrebačkim Mlinovima na osvježavanje lica. Kantautorica je bila na tretmanu botoksom i hijaluronskom kiselinom

VIDEO

Zbog korona virusa brojni su, kako strani, tako i domaći, celebrityji ovisni o estetskim zahvatima kojima su se pomlađivali bili na mukama. Estetske ordinacije zatvorile su svoja vrata na nekoliko tjedana, a neki od celebrityja krili su svoje “pravo” lice kao zmija noge.

Ili su se pak sami uljepšavali, odnosno peglali fotografije raznim filterima kako bi bili što ljepši na svojim društvenim mrežama. Alka Vuica (58) nije jedna od njih.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:13

- Mislim da je nepristojno, ako si javna osoba, izgledati kao pergament zgužvani - rekla je lani kantautorica priznavši da joj tretmani pomlađivanja nisu strani.

U petak je, nekoliko dana nakon otvorenja estetskih ordinacija, bila kod dr. Dinka Tončića na zagrebačkim Mlinovima na osvježavanju lica. Kantautorica je, kako doznajemo, bila na tretmanu botoksom i hijaluronskom kiselinom. Botoks je otrov koji izlučuje bakterija, a paralizira mišić pa ispegla bore. 

Hijaluronska kiselina je tvar koju imamo u organizmu. Ona pak apliciranjem na tretirano mjesto na sebe veže vodu, odnosno nabubri pa se opet dobije ispeglani izgled. Najčešće se koristi za povećanje usana i peglanje bora smijalica, dok se botoksom brišu bore s čela.

Cijena svakog zahvata, odnosno injekcije je oko 2500 kuna, s tim da botoks ima djelovanje oko šest mjeseci, a hijaluronski fileri oko godinu dana. Ako se želi stalno imati lice bez bora, zahvate je potrebno raditi kontinuirano. S velikim sunčanim naočalama Alka je došla u estetsku polikliniku u Zagrebu.

Zadržala se gotovo sat vremena iako samo ubrizgavanje botoksa i filera traje 20-ak minuta. Naime, radi mjera predostrožnosti zbog korona krize morali su joj izmjeriti temperaturu. Alka je, kako doznajemo, peglala bore smijalice i one na čelu te je malo podignula rubove usana.

Kantautorica godinama ide na tretmane uljepšavanja i to ne krije. Prvi put javno je bila na botoksu prije devet godina, i to upravo kod dr. Tončića.

Alka Vuica 'zapalila' pozornicu: 'Izgledaš kao svjetska zvijezda'
Alka Vuica 'zapalila' pozornicu: 'Izgledaš kao svjetska zvijezda'

- Nisam se olako odlučila na botoks. Prije konačne odluke imala sam niz pitanja o botoksu. Nakon prospavane noći odlučila sam i tretman je uslijedio. Rezultati su bili vidljivi nakon dva dana. I zadovoljna sam – rekla je tad Alka dodajući kako svoj izgled zahvaljuje genima, mladenačkom duhu i vježbanju.

Prije botoksa uzdala se u skupocjene kreme.

- Znam potrošiti po 2500 kuna za tri kremice za lice. Pokojna Ena Begović mi je uvijek govorila: ‘Nemoj da ti bude žao potrošiti puno novca na kremu, a ne na cipele. Noge možeš uvijek pokriti, a lice ne možeš’ - ispričala je Vuica.

Kreme je, priznala je, znala uzimati i na rate...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:35

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu