Show

Komentari 30

Alka Vuica 'zapalila' pozornicu: 'Izgledaš kao svjetska zvijezda'

Alka Vuica 'zapalila' pozornicu: 'Izgledaš kao svjetska zvijezda'

Crnu haljinu s resicama upotpunila je mrežastim čarapama. Kada je nakit u pitanju tu nije štedjela. Od naušnica, narukvica, ogrlice, rukavice...

Ovaj petak u dvorani Kornati u Plaza centru u Zagrebu bio je 67. po redu Zagrebački festival. Leteći odred, Lorena, Maja Posavec, Marin Jurić-Ćivro i Nina Kraljić, Marko Kutlić, Meri Andraković, Mia Negovetić samo su neki od izvođača koji su nastupili na ovogodišnjem festivalu, a među njima je i Alka Vuica (58) koja je svojom izvedbom 'zapalila' pozornicu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Predstavila se s pjesmom 'Kuća iz žurnala', a na pozornici joj se pridružio i Zoran Šerbedžija.

I ovaj put pojavila se u svom stilu. Crnu haljinu s resicama upotpunila je mrežastim čarapama. Kada je nakit u pitanju tu nije štedjela. Od naušnica, narukvica, ogrlice, rukavice... I kao šlag na torti bila je bijela perika, a brojni pratitelji komentirali su da izgleda poput svjetske zvijezde.

POGLEDAJTE '24 PITANJA' I SAZNAJTE BEZ ČEGA MARKO KUTLIĆ NE IZLAZI IZ KUĆE:

Iako je ušla u 59. godinu, Alka sudeći po nastupu, 'puca od energije'. Dodatni scenski nastup 'začinile' su atraktivne plesačice. 

Ipak, ove godine pobjeda joj je izmakla. Nagrada za najbolju pjesmu po odabiru žirija je pripala Marku Kutliću (24) za pjesmu 'Samo nek ona sretna je'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci