Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Amanda Bynes ima bipolarni poremećaj, ali i shizofreniju

Njeni roditelji upravo su se toga pribojavali. Tješi ih samo to što će njihova kći i dalje moći imati donekle normalan život ako bude redovito pila lijekove koje joj prepišu

Pixsell
Foto: Pixsell
8 komentara

U New Yorku su je uhitili nakon što je na prozoru stana pušila marihuanu na bong. Uhitili su je i dok je vozila pod utjecajem opijata i alkohola. Niz ekscesa kulminirao je kad su Amandu Bynes (27) hospitalizirali na psihijatrijskom odjelu bolnice UCLA. Po izlasku iz bolnice prijavila se u kliniku specijaliziranu za rad s pacijentima sa psihičkim problemima.

Njena majka nakon toga je dobila pravno skrbništvo nad 27-godišnjom kćeri što znači da je ona odgovorna za njenu dobrobit i da Amanda ne može sama donositi odluke. 

Nakon svega što se dogodilo, otkriven je razlog zašto se Amanda Bynes ponašala tako čudno. Glumici su, naime, dijagnosticirali bipolarni poremećaj i shizofreniju, piše RadarOnline

- Njeni roditelji upravo su se toga pribojavali. Tješi ih samo to što će njihova kći i dalje moći imati donekle normalan život ako bude redovito pila lijekove koje joj prepišu - rekao je prijatelj obitelji. Vijest su objavili i glumičini roditelji. 

- Amanda je trenutačno u privatnoj klinici izvan Los Angelesa kako bi se što prije i bolje oporavila. Molimo sve da imaju razumijevanja i daju joj privatnosti i vremena da joj što prije bude bolje - poručili su Amandini roditelji  Lynn i Rick Bynes.  

'Ona puši više od 30 'jointa' na dan! Bojim se da će se ubiti'

Naši partneri pišu
Message