Show

Komentari 3

Amber Rose rodila prije mjesec dana i već otišla na liposukciju

Amber Rose rodila prije mjesec dana i već otišla na liposukciju

On je najbolji u ovom poslu. Sredit ću si cijelo tijelo, rekla je manekenka dok je ležala u bolničkom krevetu. Mjesec dana nakon poroda otišla je na liposukciju

Manekenka Amber Rose (36) sredinom listopada rodila je sina kojem je dala ime Slash. Premašila je termin i rodila je nekoliko dana nakon predviđenog, a tijekom trudnoće nakupilo joj se dosta kilograma. Ipak, svega mjesec dana nakon rođenja sina, Amber je odlučila da ti kilogrami moraju pothitno dolje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Amber je već otišla na liposukciju, a u srijedu je objavila video iz bolničkog kreveta.

- I tako, ovdje sam. U uredu liječnika Matlocka. On je najbolji u ovom poslu. Sredit ću si cijelo tijelo - rekla je Amber. Manekenka je na videu cijela iscrtana. Napravit će liposukciju vrata, a potom i ostatka tijela.

- Popravit će to. Maknut će sav višak kilograma iz mog trbuha. Uzbuđena sam. Smanjit će mi podbradak, koji je u mojoj obitelji nasljedan -.kaže Amber. 

Obožavatelji su joj u komentarima izrazili podršku i ne kritiziraju što već ide na liposukciju. 

- Brz oporavak ti želim - napisala joj je glazbenica Mariahlynn (29), dok su drugi dodali kako jedva čekaju vidjeti kako će izgledati nakon. 

Amber je dobila dijete s dečkom Alexanderom Edwardsom. Manekenka već ima dijete iz trogodišnjeg braka s reperom Wiz Khalifom (31), sina Sebastiana Taylora (6). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci