Obavijesti

Show

Komentari 77

Katarina izgubila preko 45 kg: Od ‘buce’ postala fitness guru

Katarina izgubila preko 45 kg: Od ‘buce’ postala fitness guru
9

Nikad se nisam mogla zamisliti kao manekenka, ali mislim da, ako bih danas dobila ponudu da prošećem modnom pistom, ne bih je odbila, kaže Katarina

VIDEO

Treninzi su mi ušli pod kožu i ne mogu bez njih. Odradim minimalno tri treninga tjedno. Što se tiče vaganja, prestala sam se vagati nakon finala, nije sve u broju kilograma, ima puno toga i u gubljenju centimetara, rekla nam je Katarina Rožanković.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:52

Bivša natjecateljica showa 'Život na vagi' tijekom emisije izgubila je više od 45 kilograma, no na tom nije stala ni dan danas.

Nakon showa nastavila je s vijednim treniranjem

- Sama sam sebi dokazala da granice ne postoje, da postoje samo u glavi i da ih možemo probiti. Drago mi je što mogu u tome pomoći osobama koje me pitaju za savjete jer sam postala fitness trener, a to mi prije showa nije bilo niti u primisli - kaže Katarina, kojoj je show omogućio stipendiju kako bi završila za fitness instruktora. Katarina nam je otkrila kako bi joj bilo drago kad bi mogla otvoriti vlastiti fitness studio, ali, kako kaže, za sada misli da ništa od toga, zato razmišlja o odlasku u Njemačku ili Austriju.

- Htjela bih promijeniti karijeru i početi se okretati prema fitness industriji, sad mi je u planu otići iz Hrvatske da steknem iskustvo - rekla je Katarina. Trenutačno trenira prijatelje i poznanike, koji joj pomažu da se uhoda te da se usavrši i nauči kako pristupiti raznolikim problemima. Kao mala trenirala je rukomet i košarku te je bila aktivna u izviđačima i folkloru. Katarina podržava plus size manekenke jer se sjeća kakvih je problema imala kad bi si nešto htjela kupiti, ali ne podržava i ekstremni plus size.

- Mislim da je život predivna stvar i treba ga živjeti punim plućima i u određenim granicama - kaže Katarina. Nikad nije mogla zamisliti da bi bila plus size manekenka jer ih prije nije bilo, ali danas misli da ne bi odbila ponudu da se prošeće pistom.

VIDI OVO! Što vaš WC papir govori o vama?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin