Show

Komentari 77

Katarina izgubila preko 45 kg: Od ‘buce’ postala fitness guru

Katarina izgubila preko 45 kg: Od ‘buce’ postala fitness guru

Nikad se nisam mogla zamisliti kao manekenka, ali mislim da, ako bih danas dobila ponudu da prošećem modnom pistom, ne bih je odbila, kaže Katarina

Treninzi su mi ušli pod kožu i ne mogu bez njih. Odradim minimalno tri treninga tjedno. Što se tiče vaganja, prestala sam se vagati nakon finala, nije sve u broju kilograma, ima puno toga i u gubljenju centimetara, rekla nam je Katarina Rožanković.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bivša natjecateljica showa 'Život na vagi' tijekom emisije izgubila je više od 45 kilograma, no na tom nije stala ni dan danas.

Nakon showa nastavila je s vijednim treniranjem

- Sama sam sebi dokazala da granice ne postoje, da postoje samo u glavi i da ih možemo probiti. Drago mi je što mogu u tome pomoći osobama koje me pitaju za savjete jer sam postala fitness trener, a to mi prije showa nije bilo niti u primisli - kaže Katarina, kojoj je show omogućio stipendiju kako bi završila za fitness instruktora. Katarina nam je otkrila kako bi joj bilo drago kad bi mogla otvoriti vlastiti fitness studio, ali, kako kaže, za sada misli da ništa od toga, zato razmišlja o odlasku u Njemačku ili Austriju.

- Htjela bih promijeniti karijeru i početi se okretati prema fitness industriji, sad mi je u planu otići iz Hrvatske da steknem iskustvo - rekla je Katarina. Trenutačno trenira prijatelje i poznanike, koji joj pomažu da se uhoda te da se usavrši i nauči kako pristupiti raznolikim problemima. Kao mala trenirala je rukomet i košarku te je bila aktivna u izviđačima i folkloru. Katarina podržava plus size manekenke jer se sjeća kakvih je problema imala kad bi si nešto htjela kupiti, ali ne podržava i ekstremni plus size.

- Mislim da je život predivna stvar i treba ga živjeti punim plućima i u određenim granicama - kaže Katarina. Nikad nije mogla zamisliti da bi bila plus size manekenka jer ih prije nije bilo, ali danas misli da ne bi odbila ponudu da se prošeće pistom.

VIDI OVO! Što vaš WC papir govori o vama?

Najčitaniji članci