Obavijesti

Show

Komentari 11

Amel Ćurić pobjedio kao Kićo Slabinac: To je bilo maestralno

Amel Ćurić pobjedio kao Kićo Slabinac: To je bilo maestralno
19

Očekivao sam Romano Horor, ali nije išlo u tom smjeru. Hvala ti na ovome večeras, ovo je bila definitivno najzabavnija točka, komentirao je Kedžo izvedbu Davora Dretara Dreleta

VIDEO

Ti si me baš iznenadio koliko si detalja 'ubrao' iz njegovog pjevanja, to je bilo odlično. Ja ću tebi reći tri slatke riječi: bio si maestralan, komentirao je Saša Lozar izvedbu pjevača Amela Ćurića (35). Amel je za dlaku' odnio pobjedu u ovotjednoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' utjelovivši Kiću Slabinca. 

- Ja sam se u tom refrenu naježio, sjajno - istaknuo je Mario Petreković Ćurićevu izvedbu pjesme 'Tri slatke riječi'. Nives Celzijus je odmah Amelu obećala visoke bodove. 

- Vokalna transformacija je stvarno bila maestralna, napravio si sve onako kako treba i sve to jako lijepo zaokružio - rekao je Damir Kedžo. Nakon pobjede Amel je odlučio kako će u njegovo ime Nova TV donirati 10 tisuća kuna udruzi Hrvatski savez za rijetke bolesti. Paola Valić Bekić (35) zamalo je pobijedila kao vokal grupe En Vogue s pjesmom 'Free your mind'. 

- Ovo je bilo moćno i samouvjereno, ja se divim tvom vokalu i što sve radiš s njim - komentirao je Kedžo. Celzijus je ispričala kako nije mogla prestati gledati te kako je Paola vokalno, energetski i vizualno bila jako moćna i osjetio se feministički duh na sceni, pa je bila ponosna na nju. 

- Ovo je energetska bomba, nastavak na prošli nastup kad si bila Nicki Minaj. Pokazala si surovost i odlučnost u tome, sjajno izgledaš, ples si popravila, uglavnom fenomenalno - rekao je Petreković. Lozar je istaknuo kako Paola fantastično pristupa svakoj transformaciji i igra se vokalom. Usto joj taman kad i koliko treba pukne glas, iskoristi rašpu i smatra da je to vokalno stvarno bilo zavidno. Pjevačica Maja Bajamić (27) ove nedjelje postala je Jennifer Lopez i otpjevala njezin hit 'On the floor'.

- Ovo je jedina točka gdje se vokalno možda nisi približila originalnom vokalu, ali to je opet zato što ti si predobra pjevačica za J.Lo, ali vizualno si sve nadomjestila savršeno - rekla joj je Nives. Petreković je komentirao kako je Maja u drugim izvedbama puno više došla do izražaja. 

- Ali ovaj latinski drmeš koji si napravila na pozornici je fenomenalan - dodao je. Lozar je pohvalio Maju što se potrudila posvijetliti svoj fini bogati vokal. 

- Glasom bih volio da si se malo više približila njoj, ali ti bolje pjevaš od nje - rekao je Kedžo. Katarina Baban (29) nastupila je kao dio grupe Vengaboys, a otpjevala je njihovu pjesmu 'Shalala La' i oduševila žiri.

- Želim ti zahvaliti na ovome zato što je ovo izgledalo jednako suludo kao i njihovi spotovi. Ovo je jedan od najboljih nastupa večeras, pokrete si skinula i bila si unutra sto posto komentirao je Kedžo. Celzijus je istaknula da joj nakon Katarinine izvedbe njezina pjesma 'Karanfili' zvuči puno dubokoumnije. 

-  Bilo je totalno blentavo, suludo, smiješno, preslatka si bila - rekla je Nives. Petreković je komentirao kako mu je bilo fenomenalno i odlično te da je Katarina bila sjajna kao i uvijek. 

- Ti si to odradila odlično, dobila si tu boju glasa i dobro se pripremila, a plesni pokreti su bili stvarno fantastični - zaključio je Lozar. Glumica Ana Vilenica (39) transformirala se u Whitney Houston, a u društvu malene Eve Biljan odvela je gledatelje u osamdesete izvedbom pjesme 'How will I know'

- Vas dvije bile ste toliko slatke i simpatične da je to bilo nevjerojatno. Stvarno si uspjela maksimalno izvući, meni je teško tebi toliko vedroj i pozitivnoj uvijek uputiti neku kritiku - rekao je Lozar. Celzijus je komentirala kako je to bio grozan zadatak kojeg se ne bi uplašila možda samo Maja Bajamić. 

- Svi ostali bi vjerojatno bili malo u panici, a sve si glumački odradila kako treba - dodala je Nives. Kedžo je rekao kako se tu dogodilo jako puno dobrih stvari večeras te njega čudi onaj najviši ton koji je Ana otpjevala. 

WTF: Ovo su najčudnije slike na internetu!

- Nije mi jasno kako najteže otpjevaš bez problema, a ovo sve ostalo kao da se malo bojiš - istaknuo je Kedžo. Matko Knešaurek (32) izveo je pjesmu 'Ruška'  jednog od najvećih miljenika žena na ovim prostorima, Zdravko Čolić.

- Ti si to jako lijepo otpjevao. Međutim, išao si dati toliko energije da si izgubio tu njegovu poletnost i brzinu. U odnosu na ostale večeras, ovo mi je jedna od neuspješnijih transformacija - kritizirao je Kedžo. Nives je rekla da joj Matkova izvedba bila jako lijepa i svidjelo joj se što je imao tu njegovu feminiziranost u pokretu. 

- Ne bih se složila s Damirom jer je meni ovo bilo jako dobro - napomenula je Nives. Petrekoviću je bilo simpatično što je Matko malo kasnio, kao da je hvatao ritam. 

- To je čar live nastupa jer je tebi dosadno 500 puta pjevati istu stvar pa si ju malo modificirao - komentirao je Petreković. Lozar je rekao kako je Matko pokazao u refrenu finu raskoš u svojoj boji te je tu maksimalno dobio Čolića. Glumac Damir Poljičak (34) postao je George Michael iz vremena grupe Wham!, a otpjevao je pjesmu 'The edge of heaven'. Svojim vatrenim nastupom Nives je uspio ostaviti bez riječi.

- Falilo mi je tog njegovog seksipila koji on ima kad pleše, a to ti govorim kao netko tko bi te zbilja volio vidjeti u finalu - rekao je Kedžo. Petreković je komentirao kako nema zamjeri i kako čeka da Damir zauzme njegovo mjesto. 

- Bojim se da je večeras ova točka tvoj trenutak slabosti. Danas te nekako nisam uspio doživjeti ali to je jedna kapljica u moru tvojih dobrih transformacija - istaknuo je Lozar. Televizijski i radijski voditelj Davor Dretar Drele (51) našao se na začelju liste transformiravši se u Esmu Redžepovu i otpjevavši 'Romano Horo'.

VIDI OVO: WTF: Ovo su najčudnije slike na internetu!

- Očekivao sam Romano Horor, ali nije išlo u tom smjeru. Hvala ti na ovome večeras, ovo je bila definitivno najzabavnija točka - rekao je Kedžo. Petreković je istaknuo kako je bogatstvo Esme Drelepove što zaista donese ženske likove do kraja. Nives se nije mogla odlučiti je li nastup bio grozan ili maestralan.

- Drele zna svoje znanje, a to je pokazao i večeras -zaključio je Lozar.  Iduće nedjelje gledatelje očekuje predfinalna emisija, a gljiva je odredila nove zadatke za transformacije kandidata. Amel Ćurić postat će Barry White, Paola Valić Bekić bit će Robbie Williams, a Maja Bajamić pjevat će pjesmu grupe Colonia. Katarina Baban postat će Nered, Ana Vilenica Michel Telo, Damir Poljičak izaći će na pozornicu kao Pink, a Davora Dretara Dreleta očekuje transformacija u Missy Elliot.

VIDI OVO: Uhvatili hakere koji su obrisali Despacito s YouTubea! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin