Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Američki filmski kritičar otkrio je najbolje ovogodišnje filmove

Prosinac je stigao, što znači da je vrijeme da kritičari pop kulture i inog krenu tradicionalno objavljivati svoje liste najboljih filmova, TV emisija, knjiga i glazbe iz protekle godine

Foto: Twitter/Screenshot
1 komentara

Prosinac je stigao, što znači da je vrijeme da kritičari pop kulture i inog krenu tradicionalno objavljivati svoje liste najboljih filmova, TV emisija, knjiga i glazbe iz protekle godine. I dok za mnoge to u stvari znači da će napraviti zamorne popise kroz koje velik broj ljudi jednostavno 'prostruji', kritičar stranice IndieWire, David Ehrlich, već nekoliko godina za redom radi nešto njemu svojstveno.

Ehrlich svake godine napravi montažu od njemu interesantnih kadrova iz filmova koji su te godine na njemu ostavili traga. Tako je učinio i ove godine, u svojem videu 'Najboljih 25 filmova u 2018. godini'.

Pogledajte video

Jasno, kako u pitanju nije autor koji gleda samo jednu kinematografiju, što je na žalost slučaj s velikim brojem američkih filmaša, tako nas Ehrlich svaki put oduševi svojim izborima jer se na njegovom popisu uistinu nalazi svjetska kinematografija. Ne samo to, već valja spomenuti i njegov iscrpan pristup u biranju glazbe za taj video.

GODZILLA Najveće čudovište se vratilo: Njihova vladavina će otpočeti

Tako je ove godine odabrao muziku iz filma 'Bohemian Rhapsody', biografskog filma o grupi Queen. Ako malo bolje obratite pažnju, muzika je 'sinkronizirana' tako da na film broj 13., 'Hereditary' (film o demonskom nasljeđu u jednoj obitelji) dolaze stihovi o Belzebubu, iz te pjesme. U drugim situacijama čuje se muzika 'I Feel Pretty' kad god je u pitanju 'ženski film'.

Ehrlich svoju tradiciju održava uspješno od 2013. godine, a kako svake godine ima sve više i više pregleda za svoje montaže, nadamo se kako će zadržati tu tradiciju.

Tema: FILM

Message