Obavijesti

Show

Komentari 0

Najveće čudovište se vratilo: Njihova vladavina će otpočeti

Najveće čudovište se vratilo: Njihova vladavina će otpočeti
4

Jedan je neuništivi gušter, star tisućama godina. Drugi je bizarno leteće biće, sposobno rigati vatru iz svojih ralja. Što god da jesu, samo je jedno bitno. Naše je vrijeme gotovo, njihovo dolazi

VIDEO

Unatrag deset godina gotovo je svaki studio pokušao ustanoviti 'filmski svemir' u kojem se prati serijal filmova s istim likovima. Za sada su jedini istinski uspješni filmaši iz studija Marvel, koji svakim svojim filmom pokazuju kako su uspjeli pogoditi 'ono nešto' što njihove filmove konzistentno čini profitabilnima.

Simba nam se vratio u prvom foršpanu za novog 'Lion Kinga'
Simba nam se vratio u prvom foršpanu za novog 'Lion Kinga'

Universal je probao sa svojim 'Dark Universeom', koji je neslavno propao već na prvom svojem filmu, 'Mumiji' s Tomom Cruiseom u glavnoj ulozi. Bilo je i drugih pokušaja, s kakvim takvim uspjesima, a serijal koji za sada nije mega uspješan, no po svemu sudeći bi mogao biti jest serijal o Godzilli, King Kongu i ostalim kolosalnim bićima, studija Legendary.

Legendary već nekoliko godina izbacuje na tržište filmove s tim čudovištima, pa smo tako 2014. godine pogledali hvaljenu novu verziju 'Godzille', dok smo 2017. godine gledali 'Kong: Otok lubanja'. Treći film iz tog svemira dolazi nam naredne godine od redatelja Michaela Doughertyja, koji nam donosi film 'Godzilla: King of the Monsters', za kojeg je objavljen i drugi foršpan.

Pogledajte video

Glumačka postava filma je poprilično interesantna te je prepuna zvijezda i zvjezdica. Tako se u glavnim ulogama nalaze Kyle Chandler, u ulozi heroja koji spašava bivšu suprugu (glumi ju Vera Farmiga), dr. Emmu Russell. Doktorica je ključna za film jer je razotkrila način komuniciranja s čudovištima. U problemima će se naći i njihova teen kćerka, Madison, koju glumi mlada Millie Bobby Brown. Brown se pokazala kao glumica od klase glumeći u seriji 'Stranger Things'.

Objavljeni brutalni prvi kadrovi iz nove serije G.R.R. Martina
Objavljeni brutalni prvi kadrovi iz nove serije G.R.R. Martina

U preostalim ulogama nalaze se Ken Watanabe, Sally Hawkins, Bradley Whitford, Charles Dance, Thomas Middleditch, O'Shea Jackson Jr. te Zhang Ziyi.

Film u kina stiže na početku blockbusterske sezone 2019. godine, 31. svibnja. Njegov nastavak već je dobio datume objave, jer je Legendary poprilično siguran u uspjeh 'Godzilla: King of Monsters'. Tako 'Godzilla vs. Kong' u kina dolazi tijekom svibnja 2020. godine, 22. u mjesecu, vođen redateljskom palicom Adama Wingarda.

Kako su prva dva uratka u serijalu dali podosta interesantne filmove, posve smo uvjereni kako će i treći film biti zanimljiv, kao i ostatak franšize.

VIDI OVO! Meghan opet postavlja trendove: Ovo su njezine najbolje modne kombinacije 2018. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode