Show

Komentari 2

Amerikanka iz showa 'Zvijezde pjevaju' sprema se za 'Doru', a zaljubila se usred pandemije...

Amerikanka iz showa 'Zvijezde pjevaju' sprema se za 'Doru', a zaljubila se usred pandemije...

Kada je krenula pandemija, Colburn se vratila u Kaliforniju, a za njezinog oca počeo je raditi veterinar Marc u kojeg se zaljubila. Zajedno su gotovo godinu dana

Ashley Colburn (33) prije dvije godine sudjelovala je u televizijskom showu 'Zvijezde pjevaju' s partnerom Bojanom Jambrošićem (35). Gledateljima iz Hrvatske jako se svidjela. Dvostruka je dobitnica Emmyja, televizijska producentica i novinarka iz Kalifornije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sada će s Bojanom nastupiti i na 'Dori' s pjesmom 'Share the Love' te se natjecati za nastup na Eurosongu. 

- Pokrenula sam neprofitnu organizaciju Human Network i u pjesmi spojila svoju želju da ljudi lakše prihvaćaju jedni druge te dijele ljubav. Htjela bih da 'Share the Love' bude naslovna pjesma organizacije - ispričala je Ashley za magazin Story i uz to dodala kako je zaljubljena. 

Kada je krenula pandemija, vratila se u Kaliforniju, a za njezinog oca počeo je raditi veterinar Marc u kojeg se zaljubila. Zajedno su gotovo godinu dana. 

- Čudno je upoznavati se jer morate držati fizičku distancu i zato je u početku sve išlo malo sporije, a onda sam ga zarazila korona virusom. Svi smo se zarazili na božićnom ručku kod mojih roditelja, ali sada smo svi dobro. Nas dvoje više ne držimo distancu - ispričala je Ashley. 

Najčitaniji članci