Obavijesti

Show

Komentari 6

Amerikanka rasturila u showu 'Zvijezde pjevaju', sada snimila country pjesmu o Lijepoj našoj

Amerikanka rasturila u showu 'Zvijezde pjevaju', sada snimila country pjesmu o Lijepoj našoj
6

Colburn je prethodno na putovanju Hrvatskom snimila dokumentarni film 'WOW! Croatia!' koji joj je donio prestižnog Emmyja. Sada je objavila prvu country pjesmu o Hrvatskoj

VIDEO

Ashley Colburn (33), dvostruka dobitnica Emmyja, televizijska producentica i novinarka iz Kalifornije, prošle je godine sudjelovala u televizijskom showu 'Zvijezde pjevaju' s partnerom Bojanom Jambrošićem (35). Tada ju je javnost pobliže upoznala, a Hrvatska joj se jako svidjela. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Ashley

Pokretanje videa...

02:52

Na putovanju Hrvatskom snimila je dokumentarni film 'WOW! Croatia!' koji joj je donio prestižnog Emmyja. Snimila je i prilog 'Čudesna Hrvatska' koji ju je 'napravio' dvostrukom dobitnicom Emmyja. No to nije sve. Sada je objavila pjesmu 'Feels like home', koja je postala prva country pjesma posvećena Hrvatskoj. Producirana je u Nashvilleu. 

Iako je Ashley proputovala gotovo cijeli svijet, za Hrvatsku kaže kako joj je drugi dom. Zaljubila se u Istru, a prije četiri godine kupila je i kuću. 

- Moj brat putovao je Europom, spomenuo je Hrvatsku i pokazao mi fotografije. Vrativši se u Kaliforniju, jedne večeri sjedeći u svojoj kući shvatila sam da sam najsretnija bila u Hrvatskoj. Guglajući 'kamena kuća Istra', prvo mjesto koje mi se prikazalo bila je Brtonigla koja je danas moj dom - ispričala nam je svojedobno Colburn. 

Hrvate smatra ljudima koji su ponosni na svoju zemlju, a prema njezinom mišljenju, jako su gostoljubivi. Njezina obitelj i prijatelji sretni su što je pronašla svoj dio 'raja'.

Amerikanka Ashley: 'Kolinda je za mene najzgodnija Hrvatica'
Amerikanka Ashley: 'Kolinda je za mene najzgodnija Hrvatica'

- Mladi ljudi odlaze i to je u redu, ali mislim da će s vremenom shvatiti koliko je dobar život u Hrvatskoj i da će se na kraju vratiti - rekla je Ashley.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Ostalo je još malo do kraja prijava: Prijavi se na Rap Camp i osvoji nagradu u vrijednosti 150.000 kuna!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin