Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
17 komentara

Kritičari promašili: Superman i Batman oborili rekorde zarade

Premda se pojavila donekle velika brojka filmskih kritičara, koji su se negativno izrazili o 'Batman v Superman', još jednom se pokazalo da je samo publika ta koja je bitna

Foto: Twitter/Screenshot
17 komentara

Kao što smo bili rekli prije nekoliko dana, ocjena kojom se do nedavno dičio 'Batman v Superman' na stranici IMDb zasigurno će padati. Tako je trenutačno na i dalje poprilično visokih 7,5. No iako tada još nisu bile objavljene mnoge recenzije kritičara, vidjelo se da kritici film baš i nije sjeo.

Ali još jednom se pokazalo da je publika ta koja generira mišljenje, a ne filmski kritičari. 'Batman v Superman' je tako za Uskršnji vikend zaradio poprilično nevjerojatna 424 milijuna dolara. Moramo biti iskreni i reći da bismo u ovom trenutku vrlo rado bili u ulogama čelnika Warner Brosa.

Od tih 424 milijuna, čak je 170 milijuna otpalo na američku distribuciju, dok je ostatak međunarodna.

Film je tako uspio oboriti rekord kojeg su do sada držali 'Osvetnici', s 392,5 milijuna zarade, a brži i žešći bio je i od sedmog nastavka 'Brzih i žestokih'. Zarada od ponovnog gledanja već u ovom trenutku 30% je veća od prognozirane, pa smo posve uvjereni da se Batmanu i Supermanu smiješi vedra budućnost.

Pogledamo li kako se o filmu priča po društvenim mrežama, možemo vidjeti brojeve od preko 100 tisuća spomena hashtaga #BatmanvSuperman na Twitteru i Instagramu. Službena 'Batman v Superman' stranica na Facebooku uspjela je prijeći čak četiri milijuna fanova, dok su na YouTubeu videi o filmu konstantno u Top10.

Foto: Twitter/Screenshot2

U glavnim ulogama u filmu nastupaju Henry Cavill (Superman), Ben Affleck (Batman) i Amy Adams (Lois Lane). Sporedne uloge preuzeli su Gal Gadot (Wonder Woman), Jesse Eisenberg (Lex Luthor), Jeremy Irons (Alfred Pennyworth), Diane Lane (Martha Kent), Laurence Fishburne (Perry White) i Holly Hunter (senatorica Finch).

'Batman v Superman: Zora pravednika'  u CineStar kinima možete pogledati već danas.

Tema: FILM

Message