Obavijesti

Show

Komentari 2

Amy Farrah Fowler se ipak za kraj serije počastila sitnicama

Amy Farrah Fowler se ipak za kraj serije počastila sitnicama
13

Glumica Mayim Bialik, poznata po ulozi Amy Farrah Fowler u seriji 'Teorija velikog praska' kupila si je poklone za uspomenu na kraj serije koja je obilježila desetljeće njezina života, iako ne voli trošiti novce

VIDEO

Mayim Bialik (43) je u 'Teoriji velikog praska' glumila partnericu Sheldona Coopera. Za obilježavanje kraja sitcoma, nakon 12 godina, nije mogla odlučiti što si kupiti za uspomenu kojom će se oprostiti od Amy Farrah Fowler koja je u seriji nerijetko viđena s tijarom kao omiljenim dodatkom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:13

Glumica se, kako kaže, borila s potrošnjom novca kako bi obilježila kraj serije. Prošli mjesec se Mayim pozdravila s Amy, koja se pridružila postavi kao Sheldonova obožavateljica i partnerica. Glumila je zadnjih devet godina u seriji. 

PIXSELL

Pišući na svom blogu GrokNation, priznala je da je htjela obilježiti kraj snimanja, ali i da nije navikla trošiti novce na sebe pa nije znala što činiti.

Druga sreća: Udala se Penny iz serije 'Teorija velikog praska'
Druga sreća: Udala se Penny iz serije 'Teorija velikog praska'

- Upravo sam završila devet godina serije koja je promijenila moj život. Razmišljala sam kako bi bilo lijepo imati nešto što će me podsjećati na emisiju - napisala je Bialik. Međutim, kada je odlučivala što kupiti u spomen na emisiju koja je definirala desetljeće njezinog života Mayimin mozak se automatski osjetio krivim pri kupnji u trgovinama kao što je Tiffany & Co. 

- Odlučila sam poraditi na ljubaznosti prema sebi. Želim pokušati nešto novo, a opet ostati vjerna sebi - napisala je Amy Farrah Fowler.

Naposljetku, napravila je kompromis i umjesto kupnje jedne skupe sitnice, poput primjerice Amyine omiljene tijare s kojom bi se ona, u seriji, znala osjećati kao princeza, ona se odlučila za prsten, tri narukvice i ogrlicu s oznakom M.

Pixsell

Odluka Jima Parsonsa (46) koji glumi popularnog Sheldona Coopera da se oprosti od snimanja, započela je početak kraja dugogodišnjeg sitcoma, koji je odlučio da neće nastaviti seriju bez vodećeg lika. 

Studio u kojem su snimali u Los Angelesu također je preimenovan u The Big Bang Theory Studio.

Serija je premijeru imala 2007. i stekla obožavatelje iz cijelog svijeta. Skupina 'štrebera', Sheldon, Raj, Howard i Leonard te neurobiologinja Amy, susjeda Penny i mikrobiologinja Bernadette osvojili su publiku koja je ostala razočarana najavom završetka serije. 

Screenshot

Ekipa 'Teorije Velikog praska' našla se i u Guinnessovoj knjizi rekorda. Naime, 11. epizoda devete sezone pod nazivom ‘The Opening Night Excitation’ je prema Guinnessovim podacima imala najveći broj gledatelja uživo u čitavoj povijesti televizije. Radi se o epizodi koju su mnogi željno iščekivali, u kojoj su Sheldon i Amy napokon 'konzumirali vezu', a gledalo ih je čak 24 milijuna ljudi.

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi nikako ne idu skupa

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin