Obavijesti

Show

Komentari 16

Amy Schumer rodila je sina: 'Stigla i naša kraljevska beba'

Amy Schumer rodila je sina: 'Stigla i naša kraljevska beba'
4

Komičarki Amy Schumer i kuharu Chrisu Fischeru čestitali su brojni poznati putem društvenih mreža...

VIDEO

Komičarka Amy Schumer (37) i kuhar Chris Fischer (38) postali su roditelji na isti dan kao i princ Harry (34) i Meghan Markle (37). Schumer je vijest o rođenju sina podijelila na društvenim mrežama. 

- 22.55. Sinoć. Rođena je naša kraljevska beba - našalila se komičarka Schumer putem Instagrama. Brojne zvijezde čestitale su paru na prinovi poput pjevačice Demi Lovato (26), glumica Jennifer Garner (47) i Sarah Jessice Parker (54).

- Koje predivne vijesti, čestitam mami - napisala je Garner u komentarima. Schumer je više puta dala do znanja kako nije presretna tajmingom svoje trudnoće.

- Zašto je ona moj neprijatelj? Zato što je trudna u isto vrijeme kad i ja. Neću joj dopustiti da se izvuče s tim - u svom stilu je pojasnila tenzije Schumer. 

- Ona ima mali trbuh, nosi štikle i sjajno izgleda. Ja već sad izgledam kao da sam u 10. mjesecu trudnoće - našalila se komičarka. Amy i  Chris u vezi su od 2017., a vjenčali su se samo pet mjeseci kasnije u Malibuu. Na vjenčanje su bili pozvani samo najbliži prijatelji i obitelj. Početkom listopada prošle godine sretni par objavio je sretnu vijest da čekaju prinovu, a glumica do samog kraja nije htjela otkriti kojeg je spola beba. 

NAJVIŠE SI ODGOVARAJU U KREVETU: Ovi horoskopski znakovi su najbolji parovi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin