Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Amyn otac: Nije se predozirala, umrla je jer je imala napadaje

Mitch Winehouse otkrio je da je Amy umrla zbog napadaja nakon što je započela s alkoholnom detoksikacijom. Pala je u nesvijest. Nitko nije bio pored nje da je spasi

Pixsell
Foto: Pixsell
1 komentara

Nakon Amyne smrti u njezinu organizmu nađena je manja količina lijeka Librium. Lijek se koristi za prevladavanje ovisničke krize o alkoholu. Otac pokojne pjevačice to je otkrio u intervjuu u talk showu Andersona Coopera. Mitch Winehouse kaže da je pokojna pjevačica uzimala Librium, a uvjeren je da je umrla jer je pala u nesvijest zbog napadaja, a nitko u tom trenutku nije bio pored nje da je spasi. S takvim napadajima Amy se suočila nakon što je krenula na alkoholnu detoksikaciju.

Otkrio je da je od droge bila 'čista' dvije i pol godine te da se borila s povremenim napadajima i ovisnošću o alkoholu. Iako su liječnici pokojnoj pjevačici savjetovali da se alkohola ostavi postepeno ponekad je znala biti potpuno trijezna dok je nekada pila i po nekoliko litara votke dnevno.

- Opijala se do besvijesti te je tako znala biti i 'čista' -  rekao je Mitch te otkrio da se Amy od alkoholizma pokušala izliječiti bez liječničke pomoći.

- Razdoblja apstinencije su postala sve duža, a periodi opijanja sve kraći - rekao je te dodao da je zbog povremenih napadaja, borbe protiv anksioznosti i alkoholizma i počela uzimati Librium.

Više saznanja oko Amyne smrti očekuje se narednih mjeseci jer početkom slijedećeg mjeseca kreće velika istraga oko njezine smrti.

Naši partneri pišu
Message