Obavijesti

Show

Komentari 0

Ana i Marin su u bajkovitoj spa oazi samo uz drogeriju Kozmo

Ana i Marin su u bajkovitoj spa oazi samo uz drogeriju Kozmo
9

Originalna kozmetika za njegu kože Spa by Bathique stigla je u najveću hrvatsku drogeriju Kozmo. Pružit će vam doživljaj detoksikacije, energije i ravnoteže

VIDEO

Osjetite bajkovito iskustvo wellnessa i pretvorite svoju dnevnu rutinu u neodoljivu spa oazu. Originalna kozmetika za njegu kože Spa by Bathique stigla je u najveću hrvatsku drogeriju Kozmo, a njezina posebno osmišljena formula koja ne sadrži parabene, bojila, sapune i mineralna ulja tijelu će pružiti jedinstven doživljaj detoksikacije, energije i ravnoteže.

Najveća hrvatska drogerija Kozmo predstavlja originalnu kozmetiku za njegu kože Spa by Bathique koja će Vašu svakodnevnu rutinu pretvoriti u očaravajuće iskustvo wellness oaze. Spa by Bathique kozmetika posebno je osmišljena da u proizvodima vrhunske kvalitete pruži nesvakidašnje iskustvo jednako profesionalnim wellness užitcima. Visoko kvalitetni sastojci i primamljivi mirisi tijelu će pružiti detoksifikaciju koja će ukloniti dnevnu napetost i stres, energiju koja će podići raspoloženje i osnažiti tijelo te ravnotežu koja će vratiti prirodan ritam tijela i savršen sklad. Novitete iz drogerije Kozmo isprobali su i glumica Ana Begić, Kim Kosanović - najljepše svjetsko lice Look Of The Year, te kapetan KK Cibona Marin Rozić. 

- Odmor od stresa sada je ugodniji uz novu liniju SPA by Bathique. Moje će tijelo imati u vlastitom domu svu potrebnu njegu kao u najboljoj wellnes oazi - izjavila je glumica Ana Begić. 

Laboratorij Mades Cosmeticsa stvorio je formulu za vrhunski asortiman proizvoda koji svojim formulacijama, koje koriste prirodne sastojke poput lavande, komorača, jasmina, đumbira i brojnih drugih, zajedničkim djelovanjem postižu izvrsnu njegu tijela, zdraviji izgled kože, te svojim očaravajućim mirisima pozitivno utječu na raspoloženje. U širokom asortimanu vrhunske Spa by Bathique kozmetike nalazi se niz proizvoda koji će upotpuniti Vaše jedinstveno wellness iskustvo. Pjena za kupanje bez bojila i parabena hidratizirat će kožu, nahraniti je i učiniti glatkom poput svile. Blagotvorni piling odstranit će nečistoće s kože i učiniti je glatkom na dodir te ujednačiti njezin tonus. Njegujući balzam omekšat će tvrdu kožu na petama i podariti im blistav izgled a originalni sprej za detoksifikaciju očistit će kožu od štetnih sastojaka i vratiti joj prirodnu ravnotežu.

- Nakon napornih treninga i utakmica najvažnije mi je opustiti se i svom tijelu podariti potrebnu njegu. Opuštajući elementi nove linije su me oduševili, a moje mi je tijelo zahvalilo na najbolji mogući način - rekao je kapetan KK Cibona Marin Rozić. 

U bogatoj ponudi ove originalne kozmetike, ekskluzivno samo na policama Hrvatske drogerije Kozmo može se pronaći potpuni asortiman vrhunskih proizvoda pomoću kojih uz blistavu i zdravu kožu te odmorno tijelo, svakodnevno možete uživati u čarima wellness i spa oaze u vlastitoj kupaonici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu