Show

Komentari 212

Ana i Marinko odlučili ostati u vezi, a Kiki iz 'Braka na prvu' otkrio: 'Ne bih mijenjao ženu!'

Ana i Marinko odlučili ostati u vezi, a Kiki iz 'Braka na prvu' otkrio: 'Ne bih mijenjao ženu!'

Moja odluka je neupitna i jasna od samog početka, ostajem s tobom i uz tebe i nakon ove lude avanture.“ Kad su se vjenčali, Marinko je Ani poklonio delfina, a kako delfini žive u paru - sada ga je Ana darovala njemu

U showu 'Brak na prvu' parovi su se razdvojili na nekoliko dana da bi u miru donijeli konačnu odluku žele li nastaviti vezu ili se zauvijek pozdraviti sa svojim partnerom, a Ana i Marinko spremni su za korak dalje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ana je bila jako tužna što se razdvaja od Marinka, a ni njemu nije bilo lako zato što su postali jako bliski. Tijekom cijelog eksperimenta Ana je bila iskrena i nije skrivala emocije i ranjivost: „Bio mi je sve… Moja kći, moja obitelj, moj roditelj, najveći prijatelj… sve“, rekla je kroz suze, a Marinko dodao: „Naravno da mi je teško jer Ana ostaje sama u stanu, a dosta smo se vezali jedno za drugoga tako da mi nije svejedno.“ Prisjetio se i njihova vjenčanja, kako su svidjeli jedno drugome na prvu te kako su se poslije jako lijepo družili i imaju krasne zajedničke uspomene. 

Kad je ostala sama, Ana je razgovarala s kćeri Jenny, a Marinko s bivšom suprugom Vesnom, koja smatra da se Marinko nije zaljubio, ali da mu je Ana zanimljiva te da su kliknuli na jedan svojstven način. „Vrlo je slična meni, samo je Ana osjetljivija, ja sam više frajer“, rekla je Vesna, a Marinko je pričao da mu Ana fali te da eksperiment stvarno ima smisla pogotovo za ljude u godinama jer želi kvalitetno proživjeti starost.

„Eksperti su pogodili u odabiru partnera za mene baš u svemu“, rekla je Ana kad se išla naći s Marinkom, a on je dodao da se osjeća kao da se znaju već godinama. „Sad kad je kraj, ne muči me apsolutno ništa, ušao sam u ovo čiste savjesti i čiste savjesti izlazim iz ovog eksperimenta, osjećam se dobro“, rekao je Marinko i dodao kako će ovo pamtiti cijeli život. 


Marinko je prvi pročitao zavjete u kojima je otkrio kako veza na daljinu nije laka, no da će tu prepreku znati svladati. „Volio bih nastaviti vezu s tobom i stvoriti našu zajedničku budućnost koja počinje već danas“, rekao je i poljubio Anu, koja je otkrila svoje osjećaje.

„Moja odluka je neupitna i jasna od samog početka, ostajem s tobom i uz tebe i nakon ove lude avanture.“ Kad su se vjenčali, Marinko je Ani poklonio delfina, a kako delfini žive u paru - sada ga je Ana darovala njemu. 

Najmlađi par eksperimenta tek se posljednjih dana malo opustio, a Kristijan je komentirao kako mu je vrijeme proletjelo te da bi volio da je sve malo dulje trajalo. Ivona se pakirala i također rekla kako joj je sve prebrzo prošlo. Kad ga je Ivona pitala, bi li nešto promijenio, Kiki je iskreno rekao: „Ne bih mijenjao ženu!“ Lijepo su se pozdravili i Ivona je otišla. „Iako je nema, i dalje se osjeti njezina prisutnost“, rekao je Kristijan i dodao da mu je drago što je upoznao takvu curu poput Ivone.

Ivona se vratila kući i rekla kako je sretna što je u ovoj avanturi Kristijan bio uz nju. Ivonina sestra Slavica komentirala je da vidi kako se odnos Ivone i Kristijana promijenio nabolje te vjeruje da Kristijan ima neke osjećaje prema njezinoj sestri.

„Naučio sam da treba uživati u trenutku, a ne kopati po prošlosti ili gledati u budućnost previše“, rekao je Kristijan dok je razmišljao o svojoj odluci, a Ivona je priznala kako su se od trenutka kad mu se ispričala pred ekspertima počeli emocionalno zbližavati. 

Najčitaniji članci