Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

Ana Jelušić: 'Soba za bebu još nije spremna, još mi je ured...'

Samo neka je zdravo, spol se i tako ne bira. Razmišljamo o imenima, ali ne žuri nam se. Znamo da će biti neko jednostavno i lako izgovorljivo ime na više jezika, istaknula je bivša skijašica

Foto: Instagram
9 komentara

Trbuh raste, ali osim toga nema velikih promjena. Ovih šest mjeseci funkcionirala sam gotovo kao i prije trudnoće, puno putovala i pokušavala ostati što aktivnija, ispričala je Ana Jelušić Black (31) za Story. Bivša alpska skijašica čeka dijete sa suprugom Travisom Blackom, a sretnu vijest je objavila u ponedjeljak kada je napisala sažetak svih 730 dana što je do sada provela u braku s marketinškim menadžerom. 

Foto: Instagram/orijent

Par je počeo vezu pet godina prije vjenčanja, nedugo nakon što su se upoznali preko društvene mreže. Ana kaže da joj je najvažnije zdravlje djeteta, a spolu ne razmišlja. 

- Samo neka je zdravo, spol se i tako ne bira. Razmišljamo o imenima, ali ne žuri nam se. Znamo da će biti neko jednostavno i lako izgovorljivo ime na više jezika. Mentalno se polako privikavam na ideju da postajemo nečiji mama i tata - ispričala je bivša skijašica.

Foto: Instagram/orijent

Dodala je kako soba za bebu nije spremna jer joj još služi kao ured. Ističe da se ona i Travis pitaju kakvi će biti roditelji svom djetetu. 

- Puno razmišljamo o tome kakvi bismo roditelji željeli biti, iako znamo da i najbolji planovi često padnu u vodu jer je svako dijete drukčije pa ćemo se prilagođavati kako najbolje znamo - rekla je Riječanka. 

Foto: schreenshot 433 Instagram

VIDI OVO! Sve se vidi: 13 najboljih dekoltea Hollywooda!

Naši partneri pišu
Message