Obavijesti

Show

Komentari 12

Anđa Marić: Sorry, ali naš posao je da budemo oštri

Anđa Marić: Sorry, ali naš posao je da budemo oštri
9

Da tebe čuju na londonskom aerodromu kako pjevaš, optužili bi te da si terorist, jedna je od izjava kojima je žiri HTZ-a 'počastio' kandidate

VIDEO

Talent show 'Hrvatska traži zvijezdu' već drugu sezonu prikazuje se na RTL televiziji. Audicije, koje se održavaju diljem Hrvatske, provodi tročlani žiri. U posljednjoj sezoni taj žiri su činili Tony Cetinski, Goran Lisica Fox i Jelena Radan koju je zamijenila nemilosrdna Anđa Marić. Ona je već na prvoj svojoj audiciji izjavila da je eliminirala 'klince' dodajući da ona sa 33 godine ne može podnijeti neke stvari pa tako onda ne mogu ni kandidati od 17 godina. Svakom novom audicijom žiri je imao nekakve ispade baš kao i neki kandidati. Tako se Valentino Mišić naljutio jer ga nisu pustili dalje te je rekao Tonyju da nema pojma o pjevanju, jer je on s 25 godina imao koncert ispred 6.000 ljudi.
- Ja 20 godina pjevam, ne možeš ti vrijeđati moj posao. Pokrij se ušima i odi doma živ i zdrav - odbrusio je Tony Valentinu nakon svađe. Uvrede nisu padale samo na račun pjevanja već vrlo često i  zbog izgleda. Dok su razmišljali hoće li neke kandidate i kandidatkinje pustiti na račun dobrog ili zanimljivog izgleda druge bi veoma izvrijeđali.
- Koje bicepse i tricepse žena ima! Čovjek bi se prema izgledu mogao prevariti i pomisliti da si muško. Bilo bi čudno da imaš nalakirane nokte - komentirao je Tony u jednoj emisiji izgled Antonije Mišić. No, nije uvijek dobar izgled mogao pomoći kandidatima da prođu. Iako je dosta djevojaka izjavilo da smatraju da su zgodne i privlačne te da je to vrlo važno za uspjeh, često bi dobile nekakvu kritiku od žirija.
- Ti bi trebala otići u neku manekensku agenciju, zašutjeti, biti lijepa i zaraditi novce - rekla je Anđa Ivani Škoro. Osim što su vrijeđali kandidate, ponekad bi se u ljutnji ili šali okomili jedni na druge.
- Pogledaj Anđu, ona se oblači na Hreliću - prokomentirao je jednom Tony Anđinu šarenu odjevnu kombinaciju. Ona je, poput Tonyja, uvijek veoma izravna prema mladim pjevačima i pjevačicama.
- Ti misliš da si stvarno zaslužio da ideš u top sto? Ja mislim da ne, uhvati se knjige - rekla je Anđa Siniši koji se prijavio na dvije audicije.

PRAVOBRANITELJICA ZA DJECU: DOSTA MALTRETIRANJA NA HTZ-U
Pravobraniteljica Mila Jelavić tvrdi da je zgrožena ponašanjem žirija te apelira na 'normalnije' ponašanje Anđe, Tonyja i Foxa. Opaske poput 'Zvučiš nešto kao između žabe i pačeta' tinejdžeru kojem je glas počeo mutirati, sasvim su joj neumjesne baš kao i necenzuriranje psovki poput 'Melje u pi...' te komentiranje fizičkog izgleda. No, sve što je rečeno na setu dio je emisije i ima licencu, a kandidati koji se prijave na audiciju prihvaćaju pravila natjecanja.
- Sorry, mi moramo biti takvi. Naš posao je da budemo oštri, da vidimo kako se snalaziš u takvim situacijama - rekla je Anđa jednom prilikom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja