Obavijesti

Show

Komentari 115

Ana-Marija luduje za Bojanom, a Luce i Ana brinu zbog šminke

Ana-Marija luduje za Bojanom, a Luce i Ana brinu zbog šminke
9

Ana-Marija, koja trenutno živi u tajnoj BB 'odaji' nada se što prije doći u glavnu kuću kako bi upoznala Bojana koji joj se jako sviđa. Smatra da su slični te da bi 'kliknuli'

VIDEO

Iako Bojan, stanar glavne kuće, ni ne zna da u tajnim odajama živi Ana-Marija, njoj to nimalo nije smetalo kada je Big Brotheru u ispovjedaonici priznala da joj se markantni Siščanin jako sviđa te da se nada da će čim prije doći u glavnu kuću kako bi ga i upoznala. 

- Rekla sam već milijun puta da mi se Bojan sviđa. To je nedvojbeno i mislim da je to jedino mišljenje koje neću promijeniti - kazala je Bigiju, a na njegovo pitanje čime je zaslužio tu njezinu naklonost rekla je da su karakterno jako slični i da bi s njim imala o čemu razgovarati, dok bi s ostalima, poput Ane i Ribice, mogla pričati za zabavu i opuštanje, piše RTL.

Dok su kasnije gledali što rade stanari glavne kuće gdje je Bojan nevoljko komentirao kako će morati prati veš, Ana-Marija je veselo poručila Bigiju da bi mu ona rado oprala veš što je izazvalo smijeh kod ostalih stanara Big Brother tajne kuće. 

Za to vrijeme, u glavnoj kući, Luciano nastavlja izvršavati Big Brotherove 'spačke'. Ovaj put je 'zapaprio' Luciji i Anči te im je sakrio šminku. Stanarke koje ujutro najviše vremena provode šminkajući se, zabrinuto su za vrijeme doručka prepričavale ostalim stanarima svoje nedaće. 

- Samo je nama nestala šminka, mi koje se najmanje šminkamo - našalila se Lucija. Anči je zabrinuta jer ni ne zna što joj je sve nestalo jer nije sigurna koliko je šminke ponijela. Sigurna je, kaže, da ima 'par ruževa', ali ne zna kojih boja. 

U sedmoj emisiji uživo, u nedjelju, jedan od stanari iz zauvijek će napustiti Big Brother kuću, a netko će se od tajnih stanari preseliti u glavnu. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 115
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija