Obavijesti

Show

Komentari 38

Ana Paola o timarenju konja: 'Ja bih radije išla na manikuru'

Ana Paola o timarenju konja: 'Ja bih radije išla na manikuru'
4

Kad sam bila mlađa puno su me više zanimale životinje nego sad. Nisam nešto prepuna oduševljenja. Borisu se sviđam zato je i na mojoj strani, komentirala je samouvjerena Karlovčanka

VIDEO

U novoj epizodi reality showa 'Ljubav je na selu' kandidatkinje su napravile što je u njihovoj mogućnosti kako bi osvojile farmere. Na imanju Dragana Ljiljaka (35), djevojke su imale zadatak nahraniti ovce. 

- Cure se ne boje ovaca. Jedino me Rebecca pitala dal' ovce grizu - iskomentirao je Dragan. Nakon što su nahranile ovce, Rebecca Schauer (25) izmasirala je farmera što je zlatnoj djevojci Moniki Benković (27) zasmetalo. 

- Večeras ćeš mi sve vratiti, ali prvo ćemo se riješiti Monike - našalila se Rebecca. 

- Zanima me što tek Dragan radi kad je sam s djevojkama - komentirala je Monika te dodala kako Dragan baš i nije neki poljoprivrednik. 

Na samom istoku Hrvatske, Jovan Karapandža (31) zaposlio je svoje djevojke. 

- Volim šefovati. Kad su već došle na selo moraju već pokazati da su vrijedne i marljive - rekao je Jovan, a djevojkama dao zadatak nahraniti kokoši. I sam je priznao kako ih je izmorio jer se nisu probudile kad su trebale. 

- Maltretira me čovjek. Stalno moram nešto radii. Nek si sam hrani kokoši - rekla je Marija Pušić, kandidatkinja prošle sezone. Victorija Memić je za hranjenje kokoši obukla kratke hlačice, majicu do pupka, a tako želi osvojiti Jovana.

 

- Nisam ga još probala. Kao farmer je odličan, a kao frajer to ćemo još vidjeti - zaključila je Victoria koja za sebe misli da je diva, čak i na selu. Jedna od kandidatkinja, Beograđanka Ivana Matić završila je u bolnici zbog lošeg zdravstvenog stanja tako da trenutno ne može prisustvovati showu. 

Victoria je smjestila Sanji pa joj je u spavaću sobu u krevet bacila kokoš. 

Pomalo neugodan razgovor očekivao je Marka Skelina (61) koji je imao razgovor u četiri oka s Milom Begić (66). 

- Ako ne znaš s ovcama nemoj mi dolaziti na farmu. Ja ne želim žene iz grada. Trebao si mi to odmah na početku reći jer me to pogodilo - rekla mu je Mila, nakon čega se Marko pokušao opravdati. 

- Ne moramo svi znati sve. Ne znam oko ovaca, ali nikad mi nisi dao do znanja da je to jedan od uvjeta - dodala je Mila. 

- Povuklo me srce na Rasemu Vladetić, ali nisam još  odlučio kog želim. Ima vremena za to - opravdavao se Marko. Nakon razgovora Mile i Marka, razgovor na samo su vodile Rasema i Ksenija. 

- Rasema je spremna na tešku igru, borit će se do kraja. Ne znam kako razbiti taj obruč - rekla je Mila koja je zatim Rasemu ispitivala što Marko voli kod žena. 

- Seljanka sam to mi je plus i volim se smijati, to mi je isto plus - kalkulirala je. 

- Marko baš voli da ljulja, a ne da žulja - zaključila je Rasema. 

Dok su jedne djevojke hranile ovce i kokoši, na farmi Borisa Kolesarića (26) djevojke su učile kako timariti konje. I dok je Leonida Mišković (25) uvjerena kako će se dobro snaći s konjima, Ana Paola Bogdanović (19) u to baš i nije sigurna. 

- Meni je ovo malo sve prenaporno. Ja bi radije išla na manikuru - rekla je Ana Paola i izgledala veoma nezainteresirana za zadatak. 

- Kad sam bila mlađa puno su me više zanimale životinje nego sad. Nisam nešto prepuna oduševljenja. Borisu se sviđam zato je i na mojoj strani - komentirala je samouvjerena Karlovčanka. No, čini se kako kod farmera stvari funkcioniraju jednostavno. 

- Koja se bude više trudila ta će ići dalje. To je jedino što ja gledam - zaključio je Boris. Na zahtjev Ane Paole, Boris je otišao s njom u apartman gdje su ručali i družili se, a Leonidu su ostavili sami na farmi. 

- Ostali smo u stanu jer je Ana Paola htjela popraviti šminku. Onda smo ručali i zafrkavali se, a malo smo i tračali - rekao je Boris koji ne vidi problem u tome što je drugu kandidatkinju ostavio samu. 

- Kako da joj se posvetim kad Ana Paola stalno traži da pričam s njom? - upitao se farmer. 

U trenutku kad je Željko Bilić (42) došao s još jednim zadatkom za djevojke, one su se izležavale pored bazena kojeg su uskoro trebale i čistiti. Ruža Pejić (43) nije bila oduševljena Željkovim pristupom. 

- Željko je zasjeo i kao pravi šerif počeo zapovijedati. Nije baš to lijepo -  rekla je Ruža, no Željko se kasnije iskupio time što je kandidatkinje odveo na feštu smokava.

- Malo sam ljubomorna na Maju. Željko i Maja su se zbližili - rekla je Ruža. 

Najstariji farmer Ljubo Bebić (66) i njegove kandidatkinje imali su malo drugačiji dan. Naime, svo četvero zaputili su se u branje mandarina kad su naletjeli na požar, a Ljubo se zabrinuo kako ne bi ugrozio maslinik i masline koje su stare preko 300 godina. 

- Svašta sam mislila da ću doživjeti ovdje, ali ovo nisam očekivala. Stvarno je strašno - komentirala je Vera. Kako bi ih oraspoložio, Ljubo je u večernjim satima pripremio malu kazališnu predstavu svojim kandidatkinjama koje su izvedbom bile oduševljene. 

- On je sve to recitirao, kao da je čitao. Lijepo je to izveo - rekla je jedna od kandidatkinja. 

Senka iz 'Ljubav je na selu' na krovu Macole zapjevala publici
Senka iz 'Ljubav je na selu' na krovu Macole zapjevala publici

KAKO SU NEKAD IZGLEDALE: Kandidatkinje 'Ljubav je na selu' polugole i neprepoznatljive na Instagramu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao