Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
22 komentara

Senka iz 'Ljubav je na selu' na krovu Macole zapjevala publici

U showu se Senka borila za Željka Bilića, a iako je ubrzo nakon početka emisije ispala, dala je do znanja kako obožava pjevati, zabavljati sebe i ljude oko sebe, ali ne i kuhati

Foto: YouTube/RTL/kolaž
22 komentara

Senka Stanić-Laća (49) bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu' koja se u emisiju prijavila s kćeri Anom-Paulom u potrazi za ljubavlju, 2014. je bila prava senzacija. Tijekom zabave kod poznatog stajališta Macola, kroz prozor je izašla na krov i počela pjevati. Svojim je vokalnim sposobnostima rasplesala sve okupljene. 

U showu se borila za Željka Bilića, a iako je ubrzo ispala, dala je do znanja kako obožava pjevati, zabavljati sebe i ljude oko sebe, ali ne i kuhati.

IZ 'LJUBAVI NA SELU' Fatalna Ivana natjerala bivšeg da radi test očinstva u showu

- Ja mislim da sam previše izbirljiva jer sam razočarana u muškarce pa tražim dlaku u jajetu. Volim pjevati, ali kuhati mi se nikako ne da - rekla je Senka mlađahnom Istraninu Željku na kojeg je bacila oko.

Foto: RTL

Splitsku adresu je prije 15 godina zamijenila karlovačkom, a u showu je istaknula da bi se vrlo lako priviknula na život na selu.

OŠTRE OPTUŽBE SA SETA Tihana iz 'Ljubavi na selu': Ma samo što dalje od tog kupleraja

-  S obzirom da sam prošla dosta gradova i velikih i malih i imam iskustva, mislim da bih mogla živjeti na selu - zaključila je Senka.

Foto: RTL

Njezina kći Ana-Paula u showu još uvijek traži ljubav i pokušava osvojiti srce Borisa Kolesarića (27), a razlog zašto ona i majka još nisu našle muškarce svojih snova, lako je objasnila.

- Jako sam izbirljiva, kao i mama. Teško mi je pronaći dečka - kaže Karlovčanka. Ako ljubav i pronađe, ne misli se tako brzo udavati jer smatra da je još uvijek premlada. 

Foto: RTL Televizija

VJERUJU BAŠ SVIMA: Ovi horoskopski znakovi su jako naivni i drugi ih zbog toga iskorištavaju

Naši partneri pišu
Message