Obavijesti

Show

Komentari 0

Ana: Step me sasvim dotukao, noge su mi cijele u modricama

Ana: Step me sasvim dotukao, noge su mi cijele u modricama
3

KRV, ZNOJ I SUZE Zagrebačka glumica još se oporavlja od nekoliko ozljeda koje je zadobila plešući irski folklor. Sada joj slijedi svladavanje vožnje monociklom

VIDEO

Dok sam doma vježbala točku lupajući po parketu, moji psi su bježali u drugu sobu. Ako počnem rekreativno stepati, morat ću u garažu, rekla je Ana Majhenić (34).

Glumica će prvi dan vježbanja irskog plesa pamtiti kao noćnu moru. 

- Sto puta sam udarila samu sebe u potkoljenicu, cijela lijeva noga mi je bila u šljivama od kopita-cipelica. Vratila sam se doma očajna - priznala je Ana. U showu je nastupala s pjevačicom Lanom Jurčević (31).

- U tom plesu najteži elementi su svi. Od točnog broja i mjesta udaraca koje moraš usvojiti do toga da moraš opustiti ruke i gornji dio tijela koji se ne smije pomicati - rekla je Ana koja je ponosna na svoju finalnu izvedbu. Najviše ju je hrabrila mentorica pa glumica nije razmišljala o odustajanju.

- Još me malo boli desna prepona od koraka koji se zove ‘cut’. Lijepo sam ‘rezala’ po sebi na početku, ali poslije sam ipak udarala po zraku - rekla nam je Ana Majhenić.

Idući zadatak joj je savladati vožnju monociklom. Nakon prvotnog šoka, shvatila je da će se odlično zabavljati pripremajući se s pjevačem Markom Toljom (31). Ako će imati problema s vožnjom, stavit će si pomoćne kotače na vozilo.     

Sobin nije dao Lani da mu otme točku

Glumac Slavko Sobin u idućoj će emisiji pokazati kako se snalazi kao cheerleader, a kao partnera izabrao je Ivana Vukušića. Davor Bilman će s Lanom zaplesati na svili, a Tamara Loos odradit će lutkarsku predstavu.     

Svi koji 19. prosinca žele biti u studiju HTV-a mogu se prijaviti na 24sata.hr. Ispunite obrazac ispod teksta na našem portalu, a žiri će odabrati desetero sretnika koji će dobiti ulaznice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin