Obavijesti

Show

Komentari 78

Anamarija želi otići s 'Farme': Hoću van, nemam više pudera

Anamarija želi otići s 'Farme': Hoću van, nemam više pudera
10

Anamarija je ponovno izrazila želju da odustane od natjecanja jer ju sve više privlači vanjski svijet, rekla je Ivici. Između ostalog, kaže, ponestaje joj i pudera

VIDEO

Kako vrijeme odmiče, kod nekih farmera pojavljuju se raznorazna kolebanja. Tko na farmi laže, tko podmuklo igra, tko koga želi izbaciti - pitanja su koja svakodnevno muče farmere. 

Anamarija se tako povjerila Ivici da želi izaći van. Kaže kako ju sve više privlači vanjski svijet, ali i da joj se ne da slušati Miriam koja ju smatra zlom osobom, a ističe kako joj, između ostalog, ponestaje pudera.

Ivica ju je saslušao i pokušavao nagovoriti da se bori dok ne ispadne. Nakon razgovora s Annom i Miriam, Anamarija se ipak predomislila oko svog izlaska s farme. 

- Nisi ti tu došla popustiti - poručila joj je Anna.

Anni i Anamariji nije se svidjela nova farmerica Anita, pa stalno smišljaju nove spačke za nju, na što Anita ne pruža otpor. 

Nova TV

- Trebat će joj vremena da se opusti i da shvati da sam ja njihov novi član - komentirala je Anita Anamariju sluteći da joj nije baš omiljena, dok Miriam za Anitu ima samo riječi hvale

- Ako ja odem, dostojno me može zastupiti u svemu. Ja sam jako zadovoljna s njom - rekla je. 

Što se tiče Nedjeljka, farmeri smatraju kako se nije najbolje uklopio u ekipu. 

- Čini mi se da se Nedjeljko nije uklopio tu na farmi. Dosta je povučen - kazao je Ivica za Nedjeljka kojemu se svidio život na farmi. 

- Farma je prezahtjevna što se tiče poslova jer nije tu samo briga o životinjama, dolazi zima, moramo riješiti drva - izjavio je Nedjeljko.

Svakodnevne razgovore tko koliko doprinosi farmi Anna je zaključila da unatoč tome što je Nedjeljko tek sada ušao, ne bi ga izbacila, upravo zbog poslova na farmi koje treba obaviti. 

Nova TV

- Ne treba ga se riješiti jer su nam potrebne jake ruke, ali opet nije fer da ide s nama po glavnu nagradu - rekla je Anna istaknuvši kako nije samo fizičko stanje bitno da se izdrži već i psihičko, a novi farmeri su u daleko većoj prednosti od njih koji su tu već mjesec dana.

Anna je također kazala kako se ugodno iznenadila s Miriam, jer je tek sada uvidjela da Miriam može raditi i teže poslove, dok su je do sada Gazde uvijek svrstavali u kuću da pere suđe. 

- Vidi se na njoj da može odraditi poslove koje prije nije radila - zaključila je Anna.

Farmere je posjetio Mentor Joža koji im je predložio da za novi Sajam pripreme tri metra tkanine, jednu pletenu bocu kao i maslac, kukuruzno brašno i lutkice koje Miriam izrađuje

Budući da se u okolici farme održava tjedan buča i tikvi koji se naveliko slavi poveo je farmere na obližnje imanje kod čovjeka koji im je pokazao kako izvaditi sjemenke iz buče i objasnio im kako se radi bučino ulje koje su farmeri imali priliku i degustirati.

Gazda Ivan sa sobom je poveo Nedjeljka, Anitu i Ivicu. 

- Jako sam sretna što sam išla na izlet - rekla je Anita, a Ivica je dodao da se uvijek lijepo maknuti s farme jer je tamo uvijek isti krajolik. 

Sara se u večernjim satima počela osjećati loše, odvedena je na pregled, te se s adekvatnom terapijom za liječenje vratila uskoro na farmu. 

Kako do prekrasne kose? 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao