Obavijesti

Show

Komentari 67

Anatacha nakon velike pobjede: 'Puno mi znači 200.000 kuna, znam da ću ih odgovorno trošiti'

Anatacha nakon velike pobjede: 'Puno mi znači 200.000 kuna, znam da ću ih odgovorno trošiti'
11

Anatacha iz Drniša nakon pobjede u ‘Supertalentu’ odlučila se posvetiti školovanju, a najveća podrška na putu do pobjede su joj bile njezine sestre i rođakinja Marija

VIDEO

Pjevačica Anatacha Filimone (19) pobjednica je osme sezone hrvatskog 'Supertalenta'. Emotivno je otpjevala “My Kind of Love” pjevačice Emeli Sandé te glasom osvojila žiri i publiku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Anatacha VIDEO

Ganuta Anatacha kući nosi nagradu od 200.000 kuna. Iza sebe je ostavila finalistice, Australku hrvatskih korijena, plesačicu Sienu Uremović (18) i akrobatkinju iz Ukrajine Tetianu Kundyk (36).

Anatachina životna priča: 'Živim u domu, s mamom i tatom se ne slažem, a u školi me nisu voljeli'
Anatachina životna priča: 'Živim u domu, s mamom i tatom se ne slažem, a u školi me nisu voljeli'

- Biti u finalu ‘Supertalenta’ neopisiv je osjećaj i naravno da sam imala veliku želju pobijediti, no konkurencija je zaista bila velika i nisam očekivala da će u samoj završnici prozvati moje ime. Neizmjerno sam zahvalna žiriju i gledateljima što su prepoznali moj talent i odabrali baš mene - govori nam uzbuđena Drnišanka, čiji je otac podrijetlom iz Mozambika.

A na što će potrošiti osvojenih 200.000 kuna?

POGLEDAJTE ŽIVOTNU PRIČU ANATACHE FILIMONE:

- Još se nisu slegnuli dojmovi da sam pobjednica showa pa moram priznati da nisam stigla ni promisliti o nagradi. Novac od nagrade mi zbilja puno znači za planiranje budućnosti, ali prvo ću dobro promisliti kako da ga što odgovornije iskoristim - kaže nam pjevačica.

Dodaje kako joj je pobjeda u “Supertalentu” nešto najljepše što joj se dogodilo u životu.

- Još tražim riječi kojima bih opisala taj osjećaj. Kad su u finalu prozvali moje ime, preplavile su me emocije koje jednostavno nisam mogla zadržati jer mi je cijeli život proletio pred očima. Ponosna sam na sebe i osjećam se fenomenalno, a sudjelovanje u showu ostat će mi u predivnom sjećanju, kaže nam Anatacha.

Dodaje kako je konkurencija ove sezone zaista bila velika.

- Čast mi je bila nastupati uz ovako talentirane kandidate. Svaki je nastup bio poseban na svoj način i zaista je teško među njima izdvojiti neki koji mi se najviše svidio. Žiri je kao superfinalistice uz mene odabrao kandidatkinje Sienu i Tetianu koje su oduševile svojim nastupima i apsolutno zaslužile dogurati do samog kraja i ponosna sam što sam se našla među tako talentiranim djevojkama. Spomenula bih još i talentiranog Marka Bagarića koji nas je sve pozitivno iznenadio svojim glasom - kaže pjevačica.

Otkriva i da je dobila veliku podršku gledatelja.

- Poruke nisu prestale pristizati i s velikim ponosom mogu reći da sam primila brojne iskrene čestitke, što me jako usrećuje i dodatno motivira - kaže Anatacha.

A tko joj je bio najveća podrška u showu?

- Definitivno su mi najveća podrška kroz natjecanje u ‘Supertalentu’ bile sestra te najbolja prijateljica i rođakinja Marija - kaže Drnišanka.

Svi pobjednici 'Supertalenta': Ples oko šipke zamijenio je s vojskom, a jedan par se vjenčao
Svi pobjednici 'Supertalenta': Ples oko šipke zamijenio je s vojskom, a jedan par se vjenčao

Otkriva nam i planove za budućnost.

- Za početak, plan mi je završiti školu i zatim upisati fakultet jer mi je obrazovanje izuzetno važno. Naravno, oduvijek sam htjela biti pjevačica, pa ću se nastavljati razvijati u tom smjeru, a sudjelovanje u showu je samo početak jedne lijepe priče. Svjesna sam da sudjelovanje u ‘Supertalentu’ sa sobom nosi određenu popularnost, ali i odgovornost. Nadam se da ću svojim sudjelovanjem inspirirati nekoga da se prijavi i pokaže svoj talent, a ja ću se fokusirati na obrazovanje i svoju pjevačku karijeru - kaže Anatacha.

Talentirana djevojka rođena je u Šibeniku, a u Drnišu, odakle joj je majka, živi cijeli život. Ime joj je dao otac koji je iz Mozambika. Kako nam je Anatacha ispričala prije dva mjeseca, s roditeljima se ne slaže.

- Jako mi je žao što nemam dobar odnos s roditeljima, kad vidim drugu djecu kako se slažu sa svojima. Mislim da se naš odnos ne može popraviti - rekla nam je. Mama i tata nazvali su je nakon audicijskog nastupa. Mama joj je čestitala na dobivenom zlatnom gumbu i rekla da je pogriješila, a tata ju je nazvao i rekao da je nastup bio “wow” i da je ponosan.

Gledatelji 'Supertalenta' žale se na izbor pobjednice: Pjevači se mogu prijaviti i u druge emisije
Gledatelji 'Supertalenta' žale se na izbor pobjednice: Pjevači se mogu prijaviti i u druge emisije

U showu je Anatacha ispričala kako se htjela natjecati u “Supertalentu” i prijašnjih godina, ali joj roditelji to nisu dopustili. Kad govori o djetinjstvu i životu u Drnišu, jako se rastuži jer joj nije bilo lijepo. Teško joj je, napominje, jer su ona i sestra jedine mulatkinje u gradu.

- Bila sam maltretirana u školi i nitko me nije volio. Nisam imala prijatelje. Sve zbog različitosti od drugih, ponašanja, zanimacija, talenata, izgleda, boje kože, snova... Mislim da sam svima bila zanimljiva jer da nisam ne bi me maltretirali. Također, moje je ime svima neobično - isticala je.

Anatacha živi u učeničkom domu u Kaštel Štafiliću sa sestrom koja je tri godine mlađa od nje, a ljubav prema glazbi seže od malih nogu. Sa samo pet godina pridružila se zboru u Drnišu. Bila je najmlađa u grupi i već mnoge je osvojila.

- Sjećam se naše časne sestre Augustine koja je uvijek bila uz nas. Ona je i otkrila moj pjevački talent - pojasnila je Drnišanka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...