Show

Komentari 78

Gledatelji 'Supertalenta' žale se na izbor pobjednice: Pjevači se mogu prijaviti i u druge emisije

Gledatelji 'Supertalenta' žale se na izbor pobjednice: Pjevači se mogu prijaviti i u druge emisije

Zaboravljaju da je žiri itekako skloniji brojim akrobatskim i plesnim talentima te da je u ovih osam godina 'Supertalenta' pobjedu odnijelo dvoje pjevača. Prva je bila Viktorija Novosel, pobjednica druge sezone, a potom Denis Barta 2018. godine

Cura je talent, ali nije supertalent, reakcije su gledatelja na pobjedu Anatache Filimone (19) u showu 'Supertalent'. Naime, ono što im najviše smeta je to što je pobjeda otišla u ruke buduće pjevačice, koja je za razliku od ostalih finalista, svoj talent mogla pokazati u nekom drugom hrvatskom pjevačkom showu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Cura je talent, al nije supertalent. Supertalent je Australka, Ukrajinka na žici, Tatarinov, žena od gume koja nije došla ni do polufinala.To su supertalenti - komentirao je gledatelj na Facebooku, a mnogi su se s njime složili.

- Pored žene koja balansira na užetu, muškarca koji demonstrira surovu ljudsku snagu na špici, drugoga koji balansira po šupljim cijevima... pobjednu odnese cura koja je u finalu promašila i pjesmu i tonalitet - komentirala je jedna gledateljica na Facebooku.

Mnogi se slažu da pobjedu u ovakvim emisijama odnose životne priče natjecatelja, a ne njihovi talenti.

Nakon pobjede, Anatacha se obranila od negativnih komentara, napisavši na svom Instagramu da je 'pjevanje talent', koji nije trebala učiti, već joj je on u krvi. No, gledatelji vjeruju kako se trebala prijaviti u drugu vrstu showa.

Gledatelji zaboravljaju da je žiri itekako skloniji brojim akrobatskim i plesnim talentima te da je u ovih osam godina 'Supertalenta' pobjedu odnijelo dvoje pjevača. Prva je bila Viktorija Novosel (31), pobjednica druge sezone, a potom Denis Barta (23) pobjednik šeste sezone.

 

Najčitaniji članci