Show

Komentari 147

Anatachina životna priča: 'Živim u domu, s mamom i tatom se ne slažem, a u školi me nisu voljeli'

Anatachina životna priča: 'Živim u domu, s mamom i tatom se ne slažem, a u školi me nisu voljeli'

Nisam imala prijatelje. Sve zbog različitosti od drugih, ponašanja, zanimacija, talenata, izgleda, boje kože, snova... Mislim da sam svima bila zanimljiva jer da nisam ne bi me maltretirali, rekla nam je

Anatacha Filimone Kević Zandamela (19) osvojila je zlatni gumb u emisiji 'Supertalent' i u finalu pobijedila s pjesmom 'My Kind of Love' pjevačice Emeli Sandé. Kući je odnijela 200.000 kuna. Talentirana djevojka rođena je u Šibeniku, a u Drnišu, odakle joj je majka, živi cijeli život. Ime joj je dao otac koji je iz Mozambika. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Anatacha je kći Philimona Zandamela, koji je u hrvatskoj javnosti poznat kao 'crni pastir sa Svilaje', nakon što je 2006. pronađen na planini. Popularnost je stekao nastupima u nizu televizijskih emisija družeći se s Robertom Knjazom, Blankom Vlašić i Sanjom Doležal. Kako nam je Anatacha ispričala prije dva mjeseca, s roditeljima se ne slaže.

- Jako mi je žao što nemam dobar odnos s roditeljima, kad vidim drugu djecu kako se slažu sa svojima. Mislim da se naš odnos ne može popraviti - kaže. Mama i tata nazvali su je nakon audicijskog nastupa. Mama joj je čestitala na zlatnom gumbu i rekla da je pogriješila, a tata ju je nazvao i rekao da je nastup bio 'wow' te da je ponosan. 

POGLEDAJTE I ŽIVOTNU PRIČU ANATACHE FILIMONE:

U showu je Anatacha ispričala kako se htjela natjecati u 'Supertalentu' i prijašnjih godina, ali joj roditelji to nisu dopustili. Prije nego što je zapjevala, zamolila je sve roditelje da čuvaju svoju djecu i da ih ne tuku jer to smatra najvećom greškom. Vjeruje da se zbog toga kasnije djeca neće povjeriti roditeljima kad budu imali nekakve probleme.

Kad govori o djetinjstvu i životu u Drnišu, jako se rastuži jer joj nije bilo lijepo. Teško joj je, napominje, jer su ona i sestra jedine mulatkinje u gradu.

- Bila sam maltretirana u školi i nitko me nije volio. Nisam imala prijatelje. Sve zbog različitosti od drugih, ponašanja, zanimacija, talenata, izgleda, boje kože, snova... Mislim da sam svima bila zanimljiva jer da nisam ne bi me maltretirali. Također, moje je ime svima neobično - ističe.

Živi u učeničkom domu u Kaštel Štafiliću sa sestrom koja je tri godine mlađa od nje. Ona i najbolja prijateljica velika su joj podrška i drago joj je što ima nekoga na koga se može osloniti.

- Mnogo mi znači njihova podrška i povjerenje. Jedine su u mom životu koje me shvaćaju i koje su uvijek uz mene. Jedine su osobe koje znaju svaki detalj mog života i razumiju me jer su imale slična ili iskustva kao ja. Volim ih i ne bih ih voljela ikad izgubiti - priča. A ljubav prema glazbi seže od malih nogu. Sa samo pet godina pridružila se zboru u Drnišu. Bila je najmlađa u grupi. 

- Sjećam se naše časne sestre Augustine koja je uvijek bila uz nas i naravno da me je pazila kao najmlađu članicu zbora. Obožavala me je i uvijek tjerala da pjevam. Ona je i otkrila moj pjevački talent - pojasnila je. 

Najčitaniji članci