Show

Komentari 9

Anđa Marić pobijedila sram i pokazala kako hoda sa štakom: 'Nije mi pala kruna s glave'

Anđa Marić pobijedila sram i pokazala kako hoda sa štakom: 'Nije mi pala kruna s glave'

Svijet promovira savršenstvo nikada nismo dovoljno dobri, dovoljno uspješni, dovoljno bogati, dovoljno zgodni, dovoljno mladi... Umjesto savršenstva trebalo bi promovirati ranjivost, napisala je Anđa

Pjevačica Anđa Marić (44) od javnosti nikada nije krila svoju bolest, ali sada priznaje da ju je ponekad bilo sram da je ljudi ne vidi kako hoda sa štakom.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kako sam pobijedila sram i nije mi pala kruna s glave – pogledajte u videu. Nikada nisam prikazivala kako hodam jer me bilo sram, bilo me sram da padam, da trebam pomoć, da sam bolesna, da mi se zavrti bla bla - napisala je Anđa na Twitteru.

Na snimci iz SAD-a Anđa hoda sa štakom, a društvo joj pravi prijateljica koja također ima poteškoće.

- Sram je vrlo ljudska kvaliteta ali vrlo toksična. Svijet promovira savršenstvo nikada nismo dovoljno dobri, dovoljno uspješni, dovoljno bogati, dovoljno zgodni, dovoljno mladi… Umjesto savršenstva trebalo bi promovirati ranjivost - napisala je Anđa.

Podsjetimo, pjevačica se nedavno vratila na scenu s pjesmom ‘Srce je na mjestu’.  Njezin povratak u glazbu je, slaže se, potvrda da prepreke postoje samo u našoj glavi.

Najčitaniji članci