Obavijesti

Show

Komentari 0

Anđa zbog multiple skleroze nije mogla hodati i govoriti, a sad je pokazala veliki napredak

Anđa zbog multiple skleroze nije mogla hodati i govoriti, a sad je pokazala veliki napredak
6

Prošle godine, osim što je počela samostalno hodati, krenula je ponovno voziti automobil, vratila se glazbi, izdala je prvu knjigu za odrasle, pa i prošetala modnom pistom

Imati viziju znači imati jasnu sliku ili ideju o tome što želiš postići u budućnosti. To je svojevrsna mentalna slika ili cilj koji te inspirira, usmjerava i motivira da djeluješ prema ostvarenju svojih ambicija, napisala je emotivno Anđa Marić (46).

Pjevačica je uz snimku na društvenim mrežama obilježila godinu dana otkako je napravila prve samostalne korake nakon dugogodišnje borbe s multiple sklerozom.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anđa Marić (@andjamarics)

Pjevačici su u 35. godini dijagnosticirali tu autoimunu bolest. Zbog nje neko vrijeme nije mogla govoriti, a liječnici su joj prognozirali da će ostatak života provesti u kolicima. Nasreću, ispostavilo se da su bili u krivu.

Zagreb:  Izbor za miss Beauty Hrvatske

Prošle godine, osim što je počela samostalno hodati, krenula je ponovno voziti automobil, vratila se glazbi, izdala je prvu knjigu za odrasle, pa i prošetala modnom pistom. Predaja joj nikad nije bila opcija i tijekom teške borbe zadržala je svoj zarazni optimizam.

- To su takve nevjerojatne stvari. Jako sam bila sretna i ponosna na sebe. Zapravo sam kroz cijeli ovaj ciklus naučila da moram biti svoj najveći motivator, navijačica, najbolja frendica koja će mi svaki dan reći: 'bravo, svaka ti čast!' - rekla je svojedobno za IN magazin.

Anđa Marić je sjela u vitrinu i pokazala strašnu ozljedu: 'Ovo je bilo u meni, čekam hitnu...'
Anđa Marić je sjela u vitrinu i pokazala strašnu ozljedu: 'Ovo je bilo u meni, čekam hitnu...'

Anđa često zna isticati kako je zbog multiple skleroze postala bolja verzija sebe.

- Svako tko se suoči s bolešću ili velikom životnom situacijom koju nije htio u takvim uvjetima raste i postaje superheroj - zaključila je pjevačica ranije.