Obavijesti

Show

Komentari 14

Anđela ponovo provocira seksi fotkama iz Dubaija, a javio se i Kastrati: 'Vidimo se večeras...'

Anđela ponovo provocira seksi fotkama iz Dubaija, a javio se i Kastrati: 'Vidimo se večeras...'
7

'Oprostite što sam zamagljena', napisala je u posljednjoj objavi na kojoj pozira ispred ogromnog bazena u uskoj crno-bijeloj haljinici

Sinjska manekenka, Anđela Šimac (25) odletjela je na odmor u Dubai. Na svom Instagram profilu tijekom cijelog putovanja dijelila je zanimljive fotke s plaže i iz grada, a sada je izgleda došao trenutak da se vrati kući.

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa ...

Djevojku dinamovca Lirima Kastratija (22) pratitelji su nedavno ponovo prozvali da je silikonima povećala guzu no, to joj, izgleda, uopće ne smeta jer je nakon toga nastavila objavljivati fotke na kojima je u prvom planu upravo njezina bujna stražnjica. 

- Oprostite što sam zamagljena - napisala je u posljednjoj objavi na kojoj pozira u uskoj crno-bijeloj haljinici, a u komentarima joj se odmah javio poznati dečko koji, po svemu sudeći, ne može dočekati da se njegova Anđela vrati s putovanja. 

- Vidimo se sutra - napisao je i stavio joj srčeka, a ona mu je odgovorila: 

- Jedva čekam! Pripremi obraze. 

Dio pratitelja opet ju je prozvao da je stavila silikone, a dio je zanimao tko stoji iza fotoaparata i fotka zgodnu Anđelu. 

- Tko te fotka butler ili... - upitao ju je jedan pratitelj.

Podsjetimo, manekenka je početkom ove godine objavila više fotografija na kojima ima 17 i 18 godina kako bi pokazala da joj je i tada bila bujna pozadina i 'začepila usta' hejterima.

Po svemu sudeći to joj nije pošlo za rukom.