Obavijesti

Show

Komentari 2

Anderson se razvela jer joj se muž počeo miješati u karijeru?

Anderson  se razvela jer joj se muž počeo miješati u karijeru?
4

Pamela je osjećala da Jona frustrira to što je ona htjela zadržati svoju financijsku neovisnost. Počeo se miješati u njezinu karijeru, htio joj je srediti ulogu u filmu na kojem je radio, ali ona to nije htjela, kaže izvor

VIDEO

Glumica Pamela Anderson (52) nedavno je iznenadila javnost nakon što je objavila je da se razvodi od Jona Petersa (74) nakon samo 12 dana braka. Iako nije htjela otkriti uzrok raspada braka, procurili su navodni razlozi rastave.

Julian Assange extradition case

- Pamela ima veliko srce i voli jako i brzo. Vratila se s putovanja i Jon joj je rekao: 'Volim te, vjenčajmo se.' Ona je rekla 'dobro'. Ali, odmah je vidjela da je on previše fokusiran na slavu, dok ona pokušava da provodi što više vremena van javnog života s obzirom na to da se fokusirala na humanitarni rad - rekao je dobro upućen izvor za Page Six.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:29

- Pamela je osjećala da Jona frustrira to što je ona htjela zadržati svoju financijsku neovisnost. Počeo se miješati u njezinu karijeru, odnosno, htio joj je srediti ulogu u filmu na kojem je radio, ali ona to nije htjela - dodao je.

Monaco Grand Prix - Friday - Circuit of Monte Carlo

Inače, osebujna Pamela je pred oltarom bila četiri puta ranije. Rokeri Tommy Lee (57) i Kid Rock (49) nisu se pokazali kao pravi izbor za nju, a s pokerašem Rickom Salamonom (51) vjenčala se i razvodila čak dvaput.  

Propao joj peti brak: Nakon 12 dana Pamela pobjegla od Jona
Propao joj peti brak: Nakon 12 dana Pamela pobjegla od Jona

Posljednja javnosti poznata veza nekadašnjeg seks simbola bila je ona s francuskim nogometašem Adilom Ramijem (34), a završila je ružno.

Uz medijsko prepucavanje, pri čemu je Pamela nogometaša okarakterizirala nasilnim sociopatom, manipulatorom i čudovištem, a on nju lažljivicom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:25
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin