Andrew Tate iz kućnog pritvora dao intervju: 'Nitko ne razumije da želim učiniti svijet boljim...' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 8

Andrew Tate iz kućnog pritvora dao intervju: 'Nitko ne razumije da želim učiniti svijet boljim...'

Andrew Tate iz kućnog pritvora dao intervju: 'Nitko ne razumije da želim učiniti svijet boljim...'
5

Propovijedam naporan rad, disciplinu. Ja sam sportaš, propovijedam borbu protiv droga, propovijedam religiju, propovijedam da nema alkohola, propovijedam da nema zločina nožem, rekao je Tate

VIDEO

Kontroverzni influencer Andrew Tate (36) iz kućnog je pritvora dao intervju za BBC. Tijekom razgovora s novinarkom zanijekao je poticanje mizoginije, tvrdio je kako je nevin za silovanje i trgovinu ljudima te se osvrnuo na to da su njegovi stavovi štetni za mlade. Ovo je ujedno i prvi intervju koji je Tate dao nakon što su ga iz zatvora pustili u kućni pritvor. BBC je naglasio kako je influencer intervju dao bez ikakvih uvjeta, iako je ranije iskazao kako nema povjerenja prema medijima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tate je također odbacio iskaze nekih žena koje su uključene u istragu, a koje su ga optužile za silovanje. BBC ga je također upitao o njihovoj priči o ženi koja je influencera pratila sve do Rumunjske jer je mislila da je zaljubljen u nju. Ta žena predstavljena je kao Sophie, a tvrdi kako ju je influencer natjerao da tetovira njegovo ime i snima mu se preko web kamere. Sophie također pomaže rumunjskim tužiteljima u aktualnoj istrazi.

- Činim vam uslugu kao starom mediju, dajući vam relevantnost, razgovarajući s vama. I sada vam kažem, ova Sophie, koju je BBC izmislio, koja nema lice - nitko ne zna tko je ona - rekao je Tate pa se osvrnuo na zabrinutost ljudi zbog njegovih stavova. Za Andrewa je izvršna direktorica udruge 'Rape Crisis' rekla da je 'duboko zabrinuta opasnom ideologijom mizogine kulture silovanja koju širi'. On je pak na sve to rekao da je 'apsolutno smeće', a dodao je i kako se ne bi trebali pretvarati da Andrew šteti mladima.

Tate se prisjetio ljetovanja u Hrvatskoj: More, jahta... Ovo su fatalne Hrvatice s kojima je bio
Tate se prisjetio ljetovanja u Hrvatskoj: More, jahta... Ovo su fatalne Hrvatice s kojima je bio

- Nikada, baš nikada nisam poticao učenika da napadne učitelja ili učiteljicu - rekao je pa dodao:

- Propovijedam naporan rad, disciplinu. Ja sam sportaš, propovijedam borbu protiv droga, propovijedam religiju, propovijedam da nema alkohola, propovijedam da nema zločina nožem. Protivim se svakom problemu modernog društva.

Ispričao je i kako neki njegovi komentari i stavovi često znaju biti izvučeni iz konteksta, a ponekad se i šali.

- Ne znam razumijete li što je sarkazam. Ne znam razumijete li što je kontekst. Ne znam razumijete li što je satiričan sadržaj - rekao je pa zanijekao da manipulira emocijama žena iako je u svom online tečaju imao nekoliko komentara vezanih upravo uz to.

Andrew Tate se narugao novom kralju Charlesu i priznao: Samo ga preskočite i dajte krunu Kate
Andrew Tate se narugao novom kralju Charlesu i priznao: Samo ga preskočite i dajte krunu Kate

- Zovem se Andrew Tate... i ja sam najkompetentnija osoba na cijelom planetu da vas naučim o muško-ženskim interakcijama - pisalo je u uvodu stranice, a pisalo je i kako je njegov posao 'upoznati djevojku, otići na nekoliko spojeva, spavati s njom, navesti je da se zaljubi u njega do te mjere da će učiniti sve što joj kaže, a zatim je natjerati da se snima web kamerom kako bi se zajedno obogatili'. Stranica je uklonjena, a Tate navodi kako nikada nije rekao ono što je na stranici pisalo.

- Ja sam istinska sila dobra u svijetu. Možda to još ne razumijete, ali ćete na kraju. I iskreno vjerujem da djelujem prema Božjim uputama da činim dobre stvari, i želim učiniti svijet boljim mjestom - zaključio je.

750742392
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

Severina oduševila stajlingom na koncertu, a svima zapela za oko majica: 'Vidim li ja dobro?'
PRATITELJI ZBUNJENI

Severina oduševila stajlingom na koncertu, a svima zapela za oko majica: 'Vidim li ja dobro?'

Severina je u subotu pjevala u Slanome, a uz majicu na prugice odjenula je kratke crne hlačice