Obavijesti

Show

Komentari 26

Andrija izgubio 20 kila, pa se skinuo s dijete: 'Sve je u glavi'

Andrija izgubio 20 kila, pa se skinuo s dijete: 'Sve je u glavi'
4

Prežderavate se jer je to narkomanska navika. Morate se skinuti sa zasićenih šećera, masti i to traje četiri do pet mjeseci. Mora se dogoditi klik u glavi, kaže glumac Milošević

VIDEO

Crnogorski glumac Andrija Milošević (40) posljednjih mjeseci dobiva komplimente na račun izgleda. Popularni glumac u godinu je dana izgubio čak 20 kilograma. I dok su mnogi obožavatelji smatrali kako je dobivena kilaža rezultat učestalog vježbanja, glumac je u više navrata dao do znanja kako je samo promijenio prehranu. O izgledu se počeo brinuti nakon nekoliko gostovanja u skandinavskim zemljama. 

- Tamo svi voze bicikle, jedu zdravo i izgledaju fenomenalno. Bila je zima, mi smo se svi utoplili, a njima ništa. Zdraviji su od nas sto puta - prepričava Milošević. U intervjuu za portal Yumama, Andrija je otkrio kako izgleda njegova prehrana. 

Pokretanje videa...

00:53

- Nisam izbacio ništa što volim, samo te namirnice više ne jedem zajedno, nego odvojeno. Ručam pečeni krumpir, gljive i salatu jer to volim. Mahune zapečem s parmezanom i par kapi maslinovog ulja. Važan je i jogurt, a ono što svima preporučujem je da provjere želučane enzime, odnosno što probavljate, a što ne. Cijeli život sam jeo crveno meso, a onda tom pretragom shvatio da mi ne odgovara. Sada su mi riba i povrće osnova prehrane. Uvijek popijte čašu crnog vina. Kad god ste gladni, slobodno jedite, ali zdravo - rekao je Andrija koji jede svaka tri do četiri sata dnevno. 

- Prestao sam biti na dijetama. Zeznuo sam se tako desetak puta. Problem je u glavi. Prežderavate se jer je to narkomanska navika. Morate se skinuti sa zasićenih šećera, masti i to traje četiri do pet mjeseci. Mora se dogoditi klik u glavi. Rekao sam: 'Od sada do kraja života jedem zdravo - otkrio je glumac kojeg naša publika najbolje pamti po ulozi Andrije u seriji ‘Andrija i Anđelka’.

- Savjetujem ljudima da svakih četiri do pet mjeseci vade krv. Idite često liječniku, jednom godišnje obavite sve pretrage jer danas se lako umire. Tko zna što jedemo, zrak je takav kakav je, nažalost ne živimo u skandinavskim zemljama i treba se paziti koliko god je moguće - zaključio je Andrija koji se nedavno vratio iz Kolumbije, a sljedeća zemlja koju planira posjetiti je Afrika. 

Zajedno skinuli više od 80 kila: Izbacili slatkiše i gazirana pića
Zajedno skinuli više od 80 kila: Izbacili slatkiše i gazirana pića

ISKORIŠTAVAJU I MULJAJU: Blizanci su veliki manipulatori horoskopa, ali ovaj znak je gori i od njih

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...