Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
48 komentara

Anezi izbacili iz stana: 'Stres i poniženje kao nikada u životu'

Ja imam strahovito razvijenu intuiciju. Znala sam se snimat na diktafon dok bi šetala pse. I kad su mi jednog dana najavili posjet, uključila sam diktafon, priča Anezi

Foto: Instagram
48 komentara

Alena Nezirović Anezi (32) iz 'Gospodina Savršenog' dvanaest godina živjela je kao podstanarka. Njena priča o lošem iskustvu u jednom podstanarskom domu u blizini Rijeke izazvala je burnu raspravu na društvenim mrežama.

- Negdje u sredini moje podstanarke karijere. Naišla sam na super povoljan oglas. Napokon sam živjela sama. Oglas je bio vrlo povoljan...kuća, dvor, ne smetaju im psi - kaže Anezi koja je u životu promijenila sedam-osam podstanarskih stanova i petnaestak cimera. Anezi tvrdi da je ulaskom u ovaj stan pet dana čistila i donijela mnoštvo stvari.

'DRŽAĆ SVIJEĆE' Druženje u troje: Anezi izašla na večeru s Goranom i Hanom

- Imala sam viziju da ću tu biti na dulje vrijeme. I internet sam uvela. Nakon dva mjeseca kreću s najmodavcem sukobi - priča Anezi. Problem je, kako tvrdi, bio što je račune plaćala putem internet bankarstva. 

- Kad sam ja to sve lijepo uredila, shvatili su da bi mogli podići cijenu bar sto eura. I sada je bio plan riješiti se mene. Bez obzira što smo potpisali ugovor. Inače smo mi svih tih godina potpisivali ugovor, ali ti ugovori se ne bi prijavljivali da gospoda ne bi platila porez, ali uredno bi nama prijavili boravište radi ovih jeftinijih prijevoza i tako - priča Anezi.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

- Ja imam strahovito razvijenu intuiciju. Znala sam se snimat na diktafon dok bi šetala pse. I kad su mi jednog dana najavili posjet, uključila sam diktafon - dodala je Anezi koja otkriva da takav stres i poniženje u životu nije osjetila kao kad su je izbacili iz stana.

- Uslijed rokova, to je bilo nespavanje i to je bio horor - kaže Anezi koja se odlučila osvetiti. Snimku s diktafona je 'spržila' na CD i napisala 'Nova TV Provjereno' i poslala na adresu starih najmodavaca kako bi se oni preplašili. Na društvenim mrežama se povela rasprava je li Anezina osveta bila primjerena.

Naši partneri pišu
Message