Show

Komentari 11

Angelina i Brad svađaju se i šest godina nakon razvoda: Neće mu dopustiti zajedničko skrbništvo

Angelina i Brad svađaju se i šest godina nakon razvoda: Neće mu dopustiti zajedničko skrbništvo

Iako Pitt i Jolie nisu nikada javno progovorili o razlozima njihovog razvoda, nagađa se da je zadnja kap koja je prelila čašu bio sukob između njihovog posvojenog sina Maddoxa i Brada

Američki glumci i bivši supružnici Angelina Jolie (47) i Brad Pitt (58) razišli su se prije šest godina, ali i dalje vode borbe oko raznih pravnih pitanja i nikako ne mogu postići dogovor oko skrbništva nad zajedničkom djecom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako Pitt i Jolie nisu nikada javno progovorili o razlozima njihovog razvoda, nagađa se da je zadnja kap koja je prelila čašu bio sukob između njihovog posvojenog sina Maddoxa (21) i Brada. Američki mediji su prenijeli da je Maddox uskočio u svađu između roditelja kako bi obranio Angelinu. Svađa se odvijala za vrijeme leta u avionu, a Pitt je bio u alkoholiziranom stanju. 

Upućeni izvori govore kako je Angelina kriva što se cijeli proces toliko odužio. 

- Čini se da je Angelina odlučna u tome da Brad nikada ne bi trebao dobiti 50/50 skrbništvo - govori jedan izvor upoznat s pravnom bitkom za The Post.

- Ima nekih koji kažu da ona neće stati sve dok ta djeca ne odrastu, tako da Brad nikada neće imati zajedničko skrbništvo - dodaje. 

Iako su Angelina i Brad u konstantnim sukobima već šest godinama, još uvijek se ne nazire kraj. Svakih nekoliko mjeseci u javnost izađe novi sukob, koji navodno uglavnom započinje Angelina. Posljednji u nizu skandala između nekad omiljenog holivudskog para je prodaja dijela imovine u vinogradima u Francuskoj.

Tu pravnu bitku na kraju je dobila glumica. Pitt ju je tužio jer je prodala svoj udio u zajedničkom vinogradu, koji su kupili 2008. godine. Udio u francuskom vinogradu je prodala suparničkom investitoru Stoliju.

Tim glumice tražio je dokumente od Brada, menadžera i tvrtke u njegovu vlasništvu, a glumčev tim nastojao je učiniti sve da sud odbije zahtjev glumice. Ipak, sudac u Los Angelesu je naredio Bradu da dokumente preda Jolie. 

- Angelina stalno napada Brada. I namjerno je prodala svoj sporni dio njihovog vinograda kupcu za kojeg je znala da ga on ne želi - smatra Pittov prijatelj. 

Sud u Kaliforniji je u svibnju donio odluku da će bivši supružnici dijeliti skrbništvo 50/50, ali je odluka na kraju ipak poništena i cijeli slučaj je opet na početku. Angelinin pravni tim navodno je učinio sve kako bi dječja psihologinja ustanovila da Brad nije u stanju brinuti o djeci.

- Sve je u zastoju. Prošla je godina bila vrlo turbulentna. Brad je dobio 50/50 skrbništvo u dugoj, detaljnoj sudskoj odluci. Zatim je žalbeni sud poništio odluku na temelju nečega što nema nikakve veze sa suštinom slučaja. Bio je to interni spor između sudaca i privatnih sudaca u Kaliforniji, bez veze sa sporazumom o skrbništvu. Bila je to tehnikalija. Nejasno je gdje stvari trenutno stoje - otkrio je izvor za strane medije. 

Najčitaniji članci