Obavijesti

Show

Komentari 161

Angie ipak nije došla na crveni tepih Sarajevo Film Festivala

Angie ipak nije došla na crveni tepih Sarajevo Film Festivala
14

Angelina Jolie je u Sarajevu predavanjem otvorila 6. Talent Campus, a iako su se mnogi nadali da će doći, ipak se nije pojavila na crvenom tepihu filmskog festivala

VIDEO

Po dolasku u Sarajevo, Angelina Jolie se s djecom uputila prema hotelu Europa gdje je smještena tijekom boravka. Nakon što je malene s dadiljom ostavila u hotelu, došla je u kino Meeting Point gdje je otvorila 6. Talent Campus namijenjen mladim talentima. Jolie je održala i predavanje polaznicima, čime je i službeno otvoren 6. STC. 

Predavanju je prisustvovalo stotinjak mladih talenata, redatelja, scenarista, producenata, glumaca i filmskih kritičara iz 13 zemalja regije.

- Sarajevo Film Festival jako je značajan događaj koji skreće pažnju svjetske javnosti na umjetnost, glazbu i ogroman talent čitave regije. Festival također podsjeća i na ogroman iscjeliteljski potencijal koju imaju umjetnost i film. Svaki je put veliko zadovoljstvo doći ovdje - rekla je Jolie na otvaranju Talent Campusa. 

Sudionicima je govorila i o svom glumačkom putu te humanitarnom radu i angažmanu, a naglasila je i kako je kroz posjete siromašnim zemljama naučila puno o životu, piše Dnevni avaz.

- Bila sam jako mlada kada sam postala uspješna, ali nisam bila potpuno zadovoljna. Zato sam htjela posjetiti različita mjesta na zemlji te vidjeti i iskusiti druge kulture. Nakon toga sam postala mnogo zahvalnija - rekla je polaznicima Talent Campusa.

Dotakla se i glumaca iz regije.

- Postoji nešto tako jedinstveno u ovoj regiji i u ljudima. Oni su drugačiji i donose tako jedinstven doprinos svijetu i umjetnosti. To svijetu treba i mislim da mu se ne trebate prilagođavati - zaključila je te dodala da su mnogi u Europi, nakon što su pogledali njen film 'U zemlji krvi i meda', bili postiđeni i nijemi zato jer su tako malo znali o ratnim strahotama u BiH.

Ovom prilikom uručeno joj je i posebno priznaje 'Počasna građanka Sarajeva'.

- Vrijeme koje sam provela u Bosni, kao i ljudi koje sam tu upoznala, zauvijek su me promijenili. Ne mogu vam reći koliko mi znači to što sam proglašena za počasnog građanina Sarajeva, grada tako priraslog mom srcu - rekla je prilikom preuzimanja priznanja.

Nakon što je završila s predavanjem na 6. Talent Campusu, Angelina Jolie napustila je Obala Meeting Point. Nije se družila s mnogobrojnim fanovima koji su je čekali i željeli se s njom fotografirati, samo je prošla i mahnula im rukom. Kako je njen dolazak na Campus kasnio, kasnio je i odlazak jer su se svi koji su imali sreće i bili unutra željeli s njom družiti i fotografirati, a ona im je izlazila u susret. 

Iako se govorilo da će se pojaviti i na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala, Jolie se ipak nije pojavila, i nije poznato koliko će još s djecom ostati u Sarajevu.

Edin Džeko se oduševio Angelinom

U Sarajevu su se s Angelinom upoznali napadač Manchester Cityja Edin Džeko i njegova djevojka, mankenka Amra Silajdžić. Nogometaš je bio pun pozitivnih dojmova nakon susreta, piše Klix.ba.

- Tako je prelijepa. Tako je draga da je jednostavno moraš voljeti. Želio bih joj zahvaliti u ime svih građana Sarajeva, ali i Bosne i Hercegovine što nas je ponovno posjetila. Njeno prisustvo u glavnom gradu BiH itekako nam znači - rekao je.

Angie u Sarajevo došla sa Shiloh, Paxom i Zaharom

Privatnim avionom u 15.45 Angelina Jolie (37) je sa Shiloh (6), Zaharom (7) i Paxom (8) stigla u Sarajevo, gdje će posjetiti 18. Sarajevo Film Festival, piše Klix.ba. S njima nije stigao i Brad Pitt (48) s ostatkom obitelji. Glumica je nakon slijetanja mahnula okupljenim fotografima na aerodromu te se limuzinom zaputila prema hotelu Europa u centru Sarajeva, gdje će odsjesti tijekom posjeta BiH. Dnevni avaz piše kako je za glumicu i njenu pratnju rezerviran cijeli kat hotela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 161
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu