Show

Komentari 99

Angelina obuzdavala grudi dok je šetala sa sinom Paxom (14)

Angelina obuzdavala grudi dok je šetala sa sinom Paxom (14)

Kako ispod bež kreacije nije nosila grudnjak, glumici Jolie su bradavice sve vrijeme bile vidljive, a haljina bez naramenica padala je s njezinih umjetnih grudi...

Budući da se nedavno vratila sa snimanja filma 'Zlurada 2' iz Londona u Los Angeles, Angelina Jolie (43) svoju djecu izvodi u šetnje gradom.

Ne vodi ih sve šestero odjednom, već svakome, kako kaže, želi posvetiti određeno vrijeme.

Glumica je u nedjelju šetala sa sinom Paxom (14), ali je za odlazak u grad odabrala 'nezgodnu' haljinu. Kako ispod bež kreacije nije nosila grudnjak, Jolie su bradavice sve vrijeme bile vidljive.

No, kao da to nije bilo dovoljno, haljina bez naramenica padala je s njezinih umjetnih grudi pa ju je glumica bila primorana pridržavati rukama.

Oskarovka je sa sinom ručala u ekskluzivnom francuskom restoranu 'Perch' nakon čega su se uputili u shopping.

Pax, kojeg su Angelina i njezin tadašnji suprug Brad Pitt (54) posvojili 2007. iz Vijetnama kada je imao tri godine, bio je odjeven u crnu i košulju, a nosio je i izblijedjele plave traperice i par crveno-bijelih tenisica.

Američki mediji posljednjih dana tvrde da su bivši supružnici otkazali sudsku raspravu o skrbništvu nad njihovom djecom.

Angelinini prijatelji kažu kako je 'smekšala svoj stav i želi prijateljski i ljubazan kraj njezinog braka s Bradom'. Glumac je donedavno strahovao da će se Angelina s djecom preseliti u London, što trenutno ne može učiniti bez Bradovog pristanka, a sada je navodno odustala od te želje.

Par ima šestero djece: kćeri Zaharu (13), Shiloh (12) i Vivienne (10) te sinove Maddoxa (16), Paxa (14) i Knoxa (10).

VIDI OVO: Najnovije slike Severine nakon skandala.

Najčitaniji članci