Obavijesti

Show

Komentari 104

Angie je na Brijunima spavala u istoj vili kao Gaddafi i Castro

Angie je na Brijunima spavala u istoj vili kao Gaddafi i Castro
7

Glumica je prenoćila u Titovoj vili okruženoj drvećem, a doručkovala je s našim predsjednikom. Dok je ona odrađivala sastanke, njezina djeca su uživala u kupanju

VIDEO

U zelenoj haljini, raspuštene kose i sa sunčanim naočalama Angelina Jolie (36) izašla je na terasu vile Brijunka. Oko nje su skakutali posvojeni sinovi Maddox (9) i Pax (7). Glumica je potom u torbu Louis Vuitton, koju stalno nosi jer je zaštitno lice te kuće, spremila stvari i otpratila djecu na gliser. Preuzeo ih je njezin šef osiguranja Victor Robbens.

S dječacima je na Brijune došla u petak poslijepodne. Susrela se s hrvatskim predsjednikom Ivom Josipovićem i Radom Šerbedžijom, a sinovi su ostali u vili. Pohvalila se kako su klinci uživala u kupanju. Lani je navodno upravo zbog djece odustala od posjeta Hrvatskoj jer nije htjela da ih fotografiraju.

Unatoč provodu do sitnih sati, Angelina se rano probudila jer je imala sastanak s predsjednikom Josipovićem. Zablistala je u elegantnoj zelenoj haljini. Izgledala je odmorno te je bila decentno našminkana. Humanitarka i Unicefova ambasadorica bila je na radnom doručku s Ivom Josipovićem i upraviteljicom zaklade 'Hrvatska bez mina' Đurđom Adlešić u Bijeloj vili. Razgovarali su o razminiravanju. Predsjednik joj je pričao da u Hrvatskoj treba razminirati još 800 četvornih kilometara zemlje.

- Imam iskustva s tim. U našoj kući u Kambodži našli smo 48 nagaznih mina - izjavila je Jolie, čiji je sin Maddox posvojen u toj državi. Na doručak ju je dopratio njezin domaćin Rade Šerbedžija.

Spavala je u istoj vili kao i Gaddafi 

Glumica je odsjela u vili Brijunka, sagrađenoj 1956. godine od bračkog kamena. Pogled s vile 'puca' na otočić Vanga, a okružena je drvećem. Na zidovima se nalaze umjetnička djela Ivana Meštrovića, a u njoj su spavali državnici Moamer Gaddafi, Fidel Castro te Borut Pahor. Bijela vila i Brijunka te Jadranka bile su Titove rezidencije koje i danas čuva vojska. Svaka od njih ima salon za masažu.

S Maddoxom i Paxom vratila se Bradu u Škotsku

Holivudsku zvijezdu su jučer nakon doručka na Brijunima oko 13 sati gliserom odvezli u Fažanu. Privatnim zrakoplovom je s Maddoxom i Paxom iz pulske zračne luke odletjela za Glasgow. Ondje njezin partner Brad Pitt (47) snima film 'World War Z'. S tatom su ostali blizanci Vivienne Marcheline i Knox Leon (3) te Shiloh (5) i Zahara (6). Obitelj već nekoliko tjedana živi u Škotskoj. Nedavno su iznajmili cijeli vlak kako bi iz Londona otputovali u Glasgow. To je djeci bila prva vožnja vlakom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao