Show

Komentari 11

Anja Alavanja pokazala trbuščić i šarmantno se našalila na svoj račun: 'Recite ne prugicama!'

Anja Alavanja pokazala trbuščić i šarmantno se našalila na svoj račun: 'Recite ne prugicama!'

Voditeljica je objavila fotografiju u prugastoj mornarskoj majici, a onda upozorila pratitelje da ne donose takve modne odluke ako ne žele izgledati trudno. Komplimenti na račun trbuščića ipak nisu izostali

Voditeljica i televizijska urednica Anja Alavanja (38) na svojem je Instagram profilu pratitelje počastila novom fotografijom s trudničkim trbuščićem. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ako ne želite izgledati trudno, svakako izbjegavajte vodoravne prugice. Dokazano šire u struku, mučka optička varka - našalila se Anja koju su pratitelji odmah zasuli lajkovima i komentarima podrške. 

- Buco moja, rasteš k'o kvasac. Ljubim te - komentirao je njezin kolega Dorijan Elezović (42) s kojim je započela karijeru u showu Story Supernova.

Anji će ovo biti treće dijete, a čeka ga s ekonomistom i nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem (35). Nedavno je otkrila da će roditi dječaka kojem je već odabrala ime, no još ga ne želi otkriti.

Podsjetimo, Anja iz braka s petnaest godina starijim poduzetnikom i glazbenikom, Željkom Romcem (53) ima dva sina, Jakova (9) i Ivora (5).

Najčitaniji članci