Obavijesti

Show

Komentari 106

Anja Pärson: Ludo volim ženu pet godina, dobit ćemo dijete...

Anja Pärson: Ludo volim ženu pet godina, dobit ćemo dijete...
6

Bivša skijašica odlučila je stati na kraj glasinama i javno otkrila svoju seksualnu orijentaciju o kojoj se godinama nagađalo. U vezi je s djevojkom Filippom Rĺdin (39)

VIDEO

Švedska skijašica Anja Pärson (31) priznala je u radijskom intervjuu da je već pet godina u vezi sa ženom s kojom će uskoro dobiti dijete.

- Nikad se nisam željela zaljubiti u ženu, nikad nisam mogla ni pomisliti da bi mi srce moglo tako snažno lupati zbog žene. Luđački sam se zaljubila - priznala je Anja koja je djevojku Filippu Rĺdin (39) upoznala prije sedam godina u Švedskoj.

Priznala je da ih je u početku vezalo samo prijateljstvo nakon čega je njihova veza prerasla u nešto više.

Skijašica je odlučila stati na kraj glasinama i javno otkrila svoju seksualnu orijentaciju o kojoj se godinama nagađalo.

- Umorna sam od toga da budem netko drugi i da igram igre. Dugovala sam sebi i Fillipi da otkrijem istinu - rekla je Anja koje je tijekom karijere osvojila sedam zlatnih medalja na svjetskim skijaškim prvenstvima i olimpijsko zlato.

Karijeru je okončala početkom godine u Schladmingu. Iako je nakon odlaska u mirovinu izjavila da ne zna što će raditi u budućnosti, skijašica je priznala da je lagala.

- Već gotovo devet mjeseci znam što ću ubuduće raditi. Moj najveći životni san postaje stvarnost. Bit ću mama. S glasinama je sada gotovo - zaključila je skijašica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin