Obavijesti

Show

Komentari 10

Anna (16) je bolja i od Messija: Baka je bila nogometni trener

Anna (16) je bolja i od Messija: Baka je bila nogometni trener

Uz novine 24sata nabavite kupon od 20% popusta na ulaznice za Totalni JoomBoos spektakl gdje možete upoznati Annu Lazarević, a na najveći YouTube spektakl dolazi i najveći svjetski youtuber - KSI

VIDEO

Unatoč tome što YouTube kanal ima samo godinu dana, Anna Lazarević (16) ima čak 320 tisuća pratitelja, a to je čini jednom od najpopularnijih youtuberica u regiji. Anna je rođena u Francuskoj, u gradu Saint-Cloud, a u osnovnoj školi seli se u Beograd, u kojemu i danas živi.

Bez obzira na popularnost, djetinjstvo ove mlade youtuberice nije bilo lagano. Naime, kad je imala samo šest mjeseci, napustio ih je otac te ostaje živjeti s mamom, bakom i djedom. U osnovnoj školi u Francuskoj upoznaje najbolju prijateljicu Mayu, koja odlazi u Švedski i gubi svaki kontakt s njom, a zatim se seli u Beograd, u kojemu započinje novi život.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kako si znala da ćeš uspeti? Nisam znala,verovala sam.💥 #nikadneodustaj

A post shared by 🖤₳₦ ₦₳🖤 (@annalazarevic2) on

No ono što je razlikuje od svih ostalih youtuberica definitivno je strast za nogometom. Upravo ju je to popularizirala, a zahvaljujući videima na kojima pokazuje razne nogometne trikove i vještine osvojila je publiku i fanove. Anna je od malih nogu veliki zaljubljenik u nogomet, a s obzirom na to da je njezin otac otišao nedugo nakon njezina rođenja i više se nije vratio, svakog je dana išla na teren s bakom igrati nogomet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pogledajte video na kanalu ako još niste,link u opisu☺️⚽️hvala na 1000sub💪🏻

A post shared by 🖤₳₦ ₦₳🖤 (@annalazarevic2) on

Najviše zajedničkih videa o nogometu ima s popularnim youtuberom Djotom, također velikim fanom već spomenutog sporta. Okušala se i u glazbenoj karijeri pa je tako snimila dvije pjesme “Nikad ne odustaj”, koja ima čak četiri milijuna pregleda, i “Luda”, koja je izašla tek prije mjesec dana.

Anna Lazarević dolazi na Totalni JoomBoos, najveći YouTube spektakl u regiji, koji se održava 21. listopada u Areni Zagreb, gdje će otpjevati svoje hitove. Osim Anne, dolaze najbolji svjetski youtuber KSI te pedesetak regionalnih i domaćih youtubera. Ulaznice za ovaj najiščekivaniji događaj u regiji nabavite po cijenama od 119, 199 i 1500 kuna, a mogu se kupiti na Entrio.hr i Entrio prodajnim mjestima, no prodaju se kao lude i još ih je ostalo vrlo malo u prodaji pa što prije nabavite svoju.

Sutra uz novine 24sata nabavite kupon od 20% popusta na ulaznice. 

PJEVAČICA SE JAVILA NAKON PREKIDA ZARUKA: Bori se s napadima anksioznosti

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola
PROMO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola

Popularni Youtuber i prvi pobjednik VideoStara - Lay Z, našao se u potpuno novoj ulozi – postao je zvijezda video spota za Natural AF, novog cool pića koje se nedavno pojavilo na tržištu

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z
PRIJAVITE SE I VI

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z

Dok je publika pljeskala i uzvikivala moje ime, osjećaj je bio fenomenalan. Prolazili su me trnci kad sam čuo svoje ime - opisao je Matija silne emocije nakon proglašenja pobjednika VideoStara
Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna
INTERVJU

Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna

Svi stariji od 15 godina mobitel u ruke, snimi najoriginalniji video, pokaži zašto baš ti imaš JoomBoos faktor, uploadaj ga na YouTube i čekaj poziv. Prijave traju od 14. rujna do 22. listopada