Obavijesti

Show

Komentari 12

Anna će se sa Sarom boriti u duelu: 'Ja sam već pobijedila'

Anna će se sa Sarom boriti u duelu: 'Ja sam već pobijedila'
11

Dok je Ivan dobio imunitet gledatelja, Sara je za svoju suparnicu izabrala Annu koju je izjavila da, iako svatko sebe vidi kao pobjednika, ona je već pobijedila

VIDEO

Sara i Ivan dobili su jednak broj šibica od farmera, pa je time glas Gazdarice bio presudan u tome tko će biti prvi duelist. Gazdarica Aleksandra je ostala pri svojoj odluci, a Ivan je ionako spašen glasovanjem publike. Kako im je Mia i priopćila, borba među gledateljima bila je vrlo tijesna. - Hvala svima. Ne bi mi teško palo i da sam dobio sve ove šibice. Em što ti se bliži rođendan, em što si prekrasna djevojka, meni je dijelom neugodno što sam ja obranjen - zahvalio se Ivan.

Sara je kazala kako je Ivan zaslužio imunitet jednako kao i ona, te nakon proglašenja prvog duelista, citirala je farmerima riječi svoje majke: 'Bori se i ostani takva kakva jesi, ja znam da ne bi sebe izgubila makar ovaj show trajao cijeli život. Igraj se, igraj djevojčice moja mila jer kad god da dođeš kući bit će pravo vrijeme da dođeš.'

Nova TV

Unatoč raznim nagađanjima farmera, Sara je za svoju suparnicu izabrala Annu, koja je predosjećala da bi upravo ona mogla završiti u dvoboju. - Anna, od tebe kao i od sebe očekujem da ne pokleknemo nego da idemo časno u dvoboj kako pravila i nalažu - rekla je Sara Anni. 

Anna je također izjavila kako svatko od farmera govori da mu novac nije bitan, no kada dođe do dvoboja ili izbora slugi, primjećuje se da su svi napeti. Napominje kako većina farmera tvrdi kako upravo ona i Sara razvijaju razne taktike, pa kaže kako je Sara sada dokazala da nije tako. - Nisam bila iznenađena što me Sara uzela. Normalno da svatko vidi u sebi potencijalnog pobjednika, ali ja sam već pobijedila.“ izjavila je Anna.

Isto kao Anni, tako će i Sari ovo biti drugi dvoboj na farmi. - Bez obzira što se ja osjećam dobro, ovo mi je drugi dvoboj i imam osjećaj da sam izmrcvarena, umorna od svega, ali da ću se boriti – borit ću se - spremno je poručila Sara.

Nova TV

Između ostalog, Sara je prokomentirala i svoj odnos s Ivanom. - Moj odnos s Ivanom bi opisala tako da je on osoba s kojom ne razgovaram ne znam koliko, ne provodim ne znam koliko razgovarajući, pričajući o sebi neke stvari. On je osoba koja je uvijek tu za mene kao što sam i ja za njega. I ne samo za mene nego i za većinu farmera. Pružit će ti i zagrljaj, dobro u mom slučaju i poljubac, ali to je bio trenutak i to je bilo to. Ivan i nije moj tip. Ja znam sebe i poznajem svoje srce i znam da me vjerojatno vani još netko čeka, a kad odem, vjerojatno ću prvo pokucati na ta vrata - kazala je.

Mentor Joža doveo je na farmu ugostitelja koji je s farmerima pripremao jela po kuharici grofa Nikole Zrinskog. Tako su farmeri naučili napraviti jela od jelena u čemer juhi i piletinu u korijenu peršina, a naučili su raditi i knedle od jabuka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12

VIDEO

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica
NOVA SEZONA

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica

Osebujni, zanimljivi i šarmantni farmeri u novoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' spremni su ispričati svoje životne priče, ljubavna iskustva, planove i želje...

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala
'NAMUČILA SAM SE'

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala

Iako smo se ludo zabavljali, u sebi sam bila beskrajno tužna, napisala je među ostalim Danijela
Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'
PJEVAT ĆE U IMOTSKOM

Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'

Thompson je posljednji put imao koncert 2022. godine. Pjevač se otad povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz sina Antu Mihaela. Sad sprema i novi album