Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
99 komentara

Ante Gotovac: 'Opet sam solo, najljepše mi je kad živim sam'

NIJE ŽIVOT JEDNA ŽENA Ne da mi se cijeli dan biti s nekim, kaže nam Ante Gotovac, koji je svoju vezu s upola mlađom Nađom iz Beograda stavio na pauzu. S bivšom Simonom redovito se čuje

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
99 komentara

Bivša reality zvijezda i poduzetnik koji se, prema vlastitom priznanju, 'raspala nakon rastave sa Simonom', opet samuje. Kako nam je Ante Gotovac (49) priznao, više ne živi s 25-godišnjom Beograđankom Nađom. Ona se vratila u Beograd, a on je ostao živjeti u Zemunu, gdje vodi rent-a-car i svaku nedjelju je na misi u crkvi, koja je pored kuće u kojoj živi.

Foto: Privatni album

- Trenutačno mi odgovara da sam solo. Ne treba mi nitko. Ne da mi se biti s nekim cijeli dan, to mi ne odgovara. Volim živjeti sam, odgovara mi tako. Volim mir. Najljepše mi je kad sam sam u kući - rekao nam je Ante.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tvrdi da nije bilo svađe te da se on i Nađa i dalje viđaju, ali rjeđe. Ante se tri puta ženio. Prvi put sa Zagrepčankom Ines, s kojom se vjenčao ‘90-ih i s kojom ima dvije kćeri. Sa Simonom Mijoković (34) vjenčao se 2004. i rastao nakon šest godina. Iz tog braka ima kćer Gabrijelu (12). Treći brak, s Beograđankom Jelenom (36), trajao je samo osam mjeseci.

Goran Jakuš/Pixsell | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Foto: Goran Jakuš/Pixsell

- Dosta mi je i brakova. Što će mi brak? Najbolje mi je solo. Imam mir i tišinu. Ne razmišljam više ni o djeci - govori Ante, koji kaže da dane provodi na poslu ili u kući.

EKSKLUZIVNI INTERVJU Gotovac: Kupujem si jahtu, a posao mi vodi nova djevojka...

- Volim iskoristiti dan. Trčim uz nasip, volim otići na ručak na splav, na teletinu ispod peke, a navečer gledam filmove. Tulumarim rijetko. Nisam usamljen, odgovara mi takav život trenutačno - govori Ante. Sa Simonom je danas, kaže, u odličnim odnosima.

Marko Lukunić/PIXSELL | Autor: Marko Lukunić/PIXSELL/HNK Hajduk Foto: Marko Lukunić/PIXSELL/HNK Hajduk

- O njoj sve najbolje mislim. Ne dam protiv nje ni jednu riječ. Ne bismo voljeli da se jedno drugom išta desi. Naša rastava splet je nesretnih okolnosti - kaže Ante.

On i Simona prekidali su i mirili se nebrojeno mnogo puta. Danas Ante kaže da su to bila burna vremena, koja su iza njega. Odveo je Simonu fra Zvjezdanu Liniću u Tabor, nakon čega je ona nastavila živjeti u kršćanskom duhu. Gotovac je sam godinu i pol dana odlazio na duhove obnove u Tabor, a potom je otišao i u komunu Cenacolo u Vrbovcu, gdje je proveo pet mjeseci.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

- Nisam otišao zbog droge u zajednicu. Kap alkohola nisam popio dvije godine prije ulaska u Cenacolo. Trebao sam se dovesti u red. Bila mi je potrebna duhovna obnova. Danas sam super, vratio sam se u igru uz Božju pomoć - rekao je. Trenutačno je u Zagrebu, gdje dogovara nove poslove, i vidio se s najstarijom kćeri iz braka s Ines.

ISPOVIJEST SIMONE MIJOKOVIĆ Na misu ide svaki dan, a odbila je Chanelov milijunski ugovor...

- Gdje god vidim priliku za zaradu, neću je odbaciti - kaže Ante, koji nije propustio odlazak u Tabor kod fra Ivana Matića, kojeg zovu nasljednikom fra Zvjezdana Linića.

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

- Danas sam sretan i ispunjen muškarac. U dobrim sam odnosima sa svim kćerima. Čujem se i s bivšom suprugom Simonom. Ona i njezin suprug Stanislav s Gabi dođu k mojoj mami na ručak. Najvažnije je da imamo lijepo i sretno dijete, dobro se slažemo, zdravi smo - rekao nam je za kraj Gotovac.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message