Obavijesti

Show

Komentari 29

Ante: Moja Simona se boji spavati sama zbog patuljka

Ante: Moja Simona se boji spavati sama zbog patuljka
1

Gotovac odbacuje Marijine tvrdnje da ju je silio da uzima kokain. Za nju kaže da je vračara koja se bavi crnom magijom i sve radi zbog promocije

Kontroverzni poduzetnik prošlog tjedna prvi je ispao s "Farme" nakon što ga je u igri znanja izbacila Marija Štrajh. Upravo ga je voditeljica optužila da ju je tjerao da uzima kokain na jednoj od njegovih kućnih zabava. Ante Gotovac odbacuje takve navode.
- Ona nikad nije bila kod nas na tulumu, nego samo na kavi. Upoznali smo se dok je za OTV radila prilog o Miss Hawaian Tropic. Ondje smo bili ona, Simona, vlasnik licencije Rajko Hrvatić i ja. Marija se ponudila da nam prorekne sudbinu iz karata pa smo je pozvali kod nas na kavu - izjavio je Ante za Story i dodao da se Marija bavi crnom magijom. Na izlasku s "Farme" rekao joj je da je glavna baba tračara. Napuštanje showa Anti je teško palo.
- Plakao sam na odlasku. Bilo mi je žao tako dobre ekipe. Plakao sam i dok sam ih gledao na televiziji - otkriva Ante koji bi htio da pobjednik "Farme" bude Simona, a ako ne ona, da to onda bude Renman s kojim se najviše zbližio. Smatra da će supruzi Simoni biti teško bez njega jer su inače jako povezani.
- Strah ju je spavati sama, a još više se boji patuljka. Taj tajanstveni patuljak je užasava jer se jako boji i njegova izgleda i njegovih podvala - otkriva poduzetnik.